Huulien täyttäminen on tuttu kauneuskirurginen toimenpide, mutta aiemmin sitä ovat teettäneet naiset. Nyt huulifyllit ovat nousseet suosioon miesten keskuudessa.

Miehet täyttävät huuliaan saadakseen niin kutsutut machohuulet, kauneuskirurgi kertoo. Käsi ylös, kuka tietää mitkä ovat machohuulet?!

Emme mekään tienneet. Kyseessä on ylähuulta paksumpi alahuuli, joka siis ”viestii auktoriteettia ja itsevarmuutta”. Helposti ajattelisi, että ulos työntyvä alahuuli toisi mieleen joko kerjäävä koiranpentu -ilmeen tai mököttäjän, mutta tämä on kai sitten väärä tulkinta.

Kuva Umanoide.

Naiset yleensä haluavat lisää täyteläisyyttä sekä ylä- että alahuuleen, mutta miehiä kiinnostaa nimenomaan alahuulen täyttö.

Kauneuskirurgin mukaan machohuuli-trendi on alkanut tänä vuonna, ja asiakkaiden määrä on räjähtänyt. Klinikalle tulevat miehet haluavat samanlaiset huulet kuin Brad Pittillä tai Channing Tatumilla. Kirurgin mukaan miehet ovat toimenpiteen jälkeen selvästi itsevarmempia.

Mistä tämä yhtäkkinen miesten huultentäyttöinnostus sitten johtuu? Kirurgin mukaan syynä on sosiaalinen media ja selfiekulttuuri, jotka ovat saaneet miehet tarkastelemaan ulkonäköään ja kasvonpiirteitään entistä enemmän.

Nyt on kyllä pakko sanoa, että paineet tuskin tulevat naisten suunnalta. Vai oletko osannut kaivata miehelle machohuulia? Kerro kommenteissa!

Lähde.

Ylin kuva Samuel Scrimshaf.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia