Pitkässä suhteessa toinen saattaa alkaa tuntua itsestäänselvyydeltä. Ja tylsimykseltä. Siinä voi käydä niin, että kun joku muu kiinnostava vilkuttaa silmäänsä, urautunut perheenäiti muistaa jälleen olevansa nainen ja lähtee uuden matkaan.

Mutta mitä siitä seuraa? Uusi onni ja uusperhe? Ero ja yksinäisyys? Vai jotain muuta…

Tämä äiti kertoo, kuinka hän otti ja lähti toisen matkaan, mutta asiat eivät menneetkään kuten olisi voinut luulla:

”Aika tavallinen tarina. Yhdessä hyvin nuoresta alkaen parikymmentä vuotta. 4 lasta 6 vuoden sisään. Suhde muuttui arkiseksi ja kuvitelmat ihanasta elämästä yksin alkoivat saada päässäni valtaa. Seksi meillä on aina toiminut, ehkä sitä vaan oli arjen keskellä vähemmän. Meistä tuli toisillemme itsestäänselvyyksiä.

Ei siihen tarvittu kun vähän huomiota vanhemmmalta mieheltä niin johan olin valmis jättämään mieheni. Ja jätinkin. Pakkasin puolet lapsista mukaani ja muutettiin. Oltiin reilu kuukausi erillään kunnes erinäisten sattumusten myötä tajusin etten halua elää ilman miestäni. (Eikä sen vanhemmankaan kanssa koskaan mitään tullut.) Siihen kuukauteen-pariin mahtui molemmilla ties mitä.. En tiennyt että mieheni oli noin haluttua riistaa..

Jälkikäteen ajateltuna mieheni olisi hyvinkin voinut olla ottamatta minua takaisin. Onneksi oltiin molemmat sitä mieltä että kuulutaan yhteen ja sitä myös halutaan. Ja taas osoite vaihtui. Takaisin kotiin tällä kertaa.

Tästä koko sirkuksesta opittiin. Ja paljonkin. Opittiin että jos rakastetaan, se myös näytetään. Nyt huomioimme toisemme aivan eri tavalla ja näytämme sen myös. Ei olla enää itsestäänselvyyksiä. Ja väitän että olemme rakastuneempia kuin aiemmin.

Tästä yhteenpaluustamme on aikaa vuosi ja edelleen rakastetaan ja paljon! Ihan eri tavalla kuin ennen. Ja seksi, sitä on ja se on ihanaa! Mutta se mitä tästä sekoilusta jäi käteen on edelleen jatkuvat terapiaistunnot ja sydämen täyttävä rakkaus.

Ja kyllä sekin että jotkut ihmiset ovat ilkeitä ja tekevät mitä tahansa saadakseen haluamansa… Mutta me selvittiin eikä anneta enää tilaa ulkopuolisille tunkeutua suhteeseemme. Me ollaan me. Nyt ja aina <3" Nimim. Uudesti rakastunut

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus alla olevalla lomakkeella. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia