Huono Äiti sai avautumisen:

Sitä sanotaan,että kyllä se helpottaa kun lapset kasvaa.
Vitut helpottaa.
Mä olen nukkunut hyvin viimeksi 2008.

Olen kahden lapsen yksinhuoltaja. Esikoinen on jo teini, tosikoinen on ekalla.
Nämä molemmat sattuu olemaan nepsyäidin nepsylapsia.

Tietenkin me asutaan kolmiossa joka tarkoittaa sitä että minä nukun olohuoneessa. Esikoinen riekkuu illat ja möykkä on sellainen että itse pääsen nukkumaan hyvin myöhään.

Yöllä sitten touhuaa nuorempi. Kävelee unissaan, puhuu unissaan, näkee painajaisia. Toisinsanoen huutaa edelleenkin öisin. Aamulla silti herää ihan viimeistään 6:30.

Kolmisen vuotta sitten tapasin yksinhuoltajaisän. Jossain mieleni syöverissä ajattelin että Jes, viimein joku jonka kanssa jakaa tämä kaikki. Toistan itseäni, mutta vitut.

Viikonloput meneekin nyt sillä tavalla että omien lasteni lisäksi hoidan aamuisin myös mieheni lapset koska hän ei herää MIHINKÄÄN. Ihan oikeasti, talo saisi vaikka räjähtää ympäriltä niin tämä kuorsaa ja pieree tyytyväisenä.

Toki, siinä samallahan mä ruokin ja puen ja pesen kolme lasta, kun tekisin sen yhdelle. Tuntuu silti ihan helvetin kohtuuttomalta varsinkin, kun sitten illalla ihmetellään kun en jaksa valvoa että teini nukahtaa että voidaan harrastaa seksiä.

Eli oikeasti KUKAAN ei anna mun nukkua IKINÄ. Töissä pitäis jaksaa kannatella toisten psyykkeitä, olla kiltti, jaksaa ja olla reipas. Tosi helvetin jees. Ja kun AINOA asia mitä mä toivoisin olis saada joskus edes nukkua. Tahtoisin viikon vapaata koko perheestäni ja työstäni, eli suoraan sanottuna koko elämästäni VAIN jotta saisin jumalauta NUKKUA.

Nimimerkki Zombiemutsi

 

Jokos luit kuinka tässä kävi?

— Huono Äiti

Artikkelissa on 4 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

4 vastausta artikkeliin “Nukuin hyvin viimeksi vuonna 2008”

 • N sanoo:

  Varmasti hajottaa! Kuulostaa tilanteesta, johon kannattaisi kysyä vähintään kotipalvelumahdollisuutta vaikka muutamalle aamulle viikossa. Ja järjestyisiköhän se loma jotain kautta kuitenkin? Joku sukulainen vaikka kauempaakin yökylään miehen kanssa hoitamaan lapset, jos ei ihan yksin uskalla neljää jättää?

 • S sanoo:

  Muistan kun tyttö oli vauva ja nukkui perhepedissä, mies monena aamuna pirteänä heräsi ja totesi että tais olla hyvä yö tytön kanssa, minä siihen et vitut oli, oon nukkunu ehkä 2 tuntia… ei se vaan herännyt mihinkään!

 • Kahden lapsen äiti sanoo:

  Täältä isot sympatiat. Itse oon nukkunu viimeksi vuonna 2015 hyvin ennen lapsia. Kymmenen vuotisjuhlia odotellessa. Meilläkin unissakävelijä, yökastelua ja huonoja unia. Oon tottunut nukkumaan toinen silmä auki koiranunta ja herään joka rapsahdukseen vaikka korvatulpat koska useimmiten ääni tarkoittaa että joku on liikkeellä/unissakävelee. Mies ei herää mihinkään ja hankala saada hereille vaikka herättäisi. Yövahti valvoo.

  • Mummoikäinen sanoo:

   Eikä se lasten kasvaminen välttämättä auta…
   Nuorinkin jo 20v niin nytalkaa sit omat hormonit vaikuttaa…eikä saa nukuttua😎