Tiedätkö, miten suhteessasi menee? Sydämen salat paljastuvat öisin kun nukutte, kertoo lifecoach Olga Levancuka.

Lusikka-asennossa nukkuminen kertoo siitä, että toinen haluaa suojella toista. Se on lisäksi varsin sensuelli asento. Mutta jos toinen pakenee kohti sängyn laitaa, ja toinen hiissaa perässä, kertoo tämä pakkolusikka ongelmista! Intiimistä asennosta pakeneminen kertoo, että yhteys ja intohimo ovat kuolemassa!

Jos toinen nukkuu pää toisen rinnalla, kertoo sekin suojelunhalusta. Mutta jos toinen pitää päätä toisen rinnalla ja vartaloa kauempana, kaipaa tämä retkottaja enemmän vapautta ja itsenäisyyttä!

Vatsalla nukkuminen kertoo, että tunnet itsesi haavoittuvaksi, etkä uskalla näyttää tunteitasi. Jos kumppanisi nukkuu vatsallaan, helli häntä jotta hän tuntee olonsa turvalliseksi.

Jos toinen nukkuu X-asennossa kaikki raajat levällään, hän on itsekäs. Jos joudut reunalle asti, kun toinen vie unissaan tilaa, hän ei alitajuisesti välitä sinusta. Aamulla on keskustelun paikka!

Jos nukutte erillänne, mutta kumppani hiplaa sinua jaloillaan, se kertoo siitä, että hän kaipaisi lisää seksiä! (Tai sitten hänellä on kylmät jalat, joita hän koittaa lämmitellä!)

Selät vastakkain nukkuminen taas on hyvä merkki, toisin kuin voisi luulla! Se kertoo tasapainoisesta suhteesta, jossa molemmilla on sopivasti tilaa.

Entä mistäköhän kertoo, että sängyssä on sikinsokin lasta, puolisoa ja lemmikkiä sekä sekalainen valikoima unileluja? Se on varmaan hyvä juttu, eikö?!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 1 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Yksi vastaus artikkeliin “Nukkuma-asento paljastaa suhteesi tilan!”

  • Jouhanna sanoo:

    Me nukutaan lähtötilanteessa lusikassa, sitten tulee kuuma ja käsi puutuu tms käännytään selät vastakkain mutta koko yö nukutaan niin että kosketetaan toisiamme. Yksi iso peitto on ehdoton.