Nainen on ihme ja nainen on ihmeiden tekijä. Naisen näpeissä on myös aamun ihme joka ikisenä aamuna. Siksi nainen, ansaitset mitalin!

– Nainen herää 3 tuntia ennen töihin lähtöä, jotta ehtii tehdä kaikki ne tehtävät, joita elämä on hänen varalleen sijoitellut. Tällä ei tarkoiteta aamun lehden lukemista vessassa tunnin ajan, jos miehet näin erheellisesti erehtyivät luulemaan.

– Nainen kantaa nukkuvat lapset keittiöön ja tarjoilee heille puuroa, jota he yleensä eivät halua. Nainen saa kuulla, ettei leipää voi syödä ilman kurkkua eikä omenaa kuorineen ja kun nainen ne kuorii, ei lapsilla enää ole nälkä. Nainen ehtii just ja just kurlata suuta kahvilla ja vetää toiseen silmään luomiväriä.

– Nainen vastaa kysymyksiin siitä, missä ne kalsarit ovat, jotka lapsen piti illalla ripustaa tuolin selkämykselle valmiiksi ja joita lapsi ei ripustanut. Kalsareiden löydyttyä mytystä koulupöydän alta nainen vastaa myös kysymyksiin siitä, miksi ulos on tarkoitus pukea pipo. Nainen havaitsee, että uudet hanskat on hukattu metroon. Siitä hyvästä nainen uhkailee jälkikasvua kaikin mahdollisin tavoin. Nainen kurlaa taas vähän kahvilla ja vetää toiseen silmään ripsiväriä.

– Nainen sanoo ei 300 kertaa. Ei, et saa kouluun rahaa, ei et pelaa aamulla, ei älä näpelöi enää kännykkää, ei et lähde varvastossuissa, ei en vie sinua autolla, ei en anna karkkirahaa. Hyvin harvoin nainen sanoo, ei en jaksa enää vaan jaksaa, jaksaa, jaksaa ja jaksaa. Pakko jaksaa. Nainen ottaa lisää kahvia ja tajuaa, että tukka piti pestä. Koska pestä ei ehdi, nainen yrittää parantaa tukkaa tupeerauksella huonoin tuloksin.

– Nainen kampaa muiden tukat, tekee letit, pukee kerrastot ja sukkahousut, väittelee villatakeista ja lisää vähän poskipunaa. Aamupala käy naisen mielessä, mutta se ei koskaan ehdi suuhun asti.

– Nainen kiskoo suojapuvun lapsen päälle ja vihaa niitä typeriä remmejä, jotka pitää änkeä jalan alle. Koska on myöhässä, nainen vetää itsensä päälle ensimmäiset vaatteet, jotka saa käteensä ja toivoo, etteivät ne haise hieltä. Nainen lisää varmuuden vuoksi runsaasti hajuvettä.

– Nainen raahaa kiukuttelevan lapsen päiväkotiin ja kiitää työpaikalle tasan sovittuun aikaan. Koko työmatkan hän miettii, jäikö jääkaappiin mitään sellaisia tähteitä, joista saa illalla ruoan. Nainen päättää turvautua eineksiin.

Näin nainen tekee aamun ihmeen. Hyvä naiset!!!

Naisen unesta pari sanaa täällä

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia