Etkö ymmärrä vaimoa? Onko mies mykkä mysteeri? Ei hätää, printtaa tästä nainen-mies-nainen -tulkintasanakirja talteen visaisten tilanteiden varalle:

Mies sanoo: ”Kaadan tämän puun ja teen siitä halkoja”. Mies tarkoittaa: Kaadan tämän puun ja teen siitä halkoja. Kehu minua sen jälkeen ja ehdota seksiä! (Puun kaadon oletettavissa oleva aikajänne noin 5 kk – 15 v.)

Nainen sanoo: ”Kyllä minä voin tehdä tämän ruoan kun se käy minulta nopeammin.” Nainen tarkoittaa: aina minä saan tehdä kaikki, eikä susta ole mihinkään, kiitti vaa, eroa odotellessa senkin lusmu! (Aikajänne: kokkaus 15 min, raivari tulossa ajalla 5 min – 3 v.)

Mies sanoo: ”Minä menen nyt vessaan.” Mies tarkoittaa: minä menen nyt tähän ainoaan paikkaan, jossa saan olla rauhassa ja luen siellä urheilusivut ja roikun somessa ja pelaan. (Aikajänne noin 15-30 min, tapahtuu usein juuri silloin, kun olette semikiireellä lähdössä esim. sukujuhliin.)

Nainen sanoo: ”Meidän pitää puhua.” Nainen tarkoittaa: nyt olet tehnyt viimeisen mokasi senkin ketku ja siitä ei puhuta vaan huudetaan!! (Aikajänne nollasta sataan alle sekunnin.)

Mies sanoo: ”Teen sen ihan just.” Mies tarkoittaa: en aio tehdä sitä nyt enkä koskaan. (Aikajänne justiinsa tuo: ei nyt eikä koskaan.)

Nainen sanoo: ”Mentäiskös joskus elokuviin?” Nainen tarkoittaa: sulla on tasan 1 h aikaa hankkia lastenhoitaja ja jos et hanki lastenhoitajaa ja varaa lippuja asap, et rakasta minua enää! (Aikajänne: no se tunti. Liikkuu liikkuu! Mitä nopeammin sitä nopeammin! Kyllä te pojat tän tiedätte!)

Mies sanoo: ”Matti soitti ja pyysi kaljalle.” Mies tarkoittaa: aion lähteä kaljalle Matin kanssa, vaikka helvettihän siitä repeää joka tapauksessa. (Aikajänne: jätkä yrittää lähteä vartin sisään. Toivon mukaan hän palaa ennen aamun lehteä.)

Nainen sanoo: ”Ihan sama.” Nainen tarkoittaa: ei todellakaan ole ihan sama vaan elämän ja kuoleman kysymys, jonka ratkaisu miehen tulee päätellä vaikka teelehdistä!!! (Aikajänne: mitä vaan. Et voi rentoutua enää ikinä sekuntiakaan!)

Mies sanoo: ”Ihan sama.” Mies tarkoittaa: joku asia on ihan sama. (Aikajänne: ihan sama.)

Nainen sanoo: ”Ei mikään ole huonosti, ei ollenkaan.” Nainen tarkoittaa: asiat ovat todella huonosti, halaa ja rakasta minua viipymättä ja keskeytä kaikki muu tekeminen. (Aikajänne: siihen asti kunnes kaikki on kunnossa taas.)

Mies sanoo: ”Haluatko tulla ajamaan tätä autoa?”. Mies tarkoittaa: Jos ei tuo vierestä ajaminen lopu, kävelet.(Aikajänne nollasta sataan alle sekunnin.)

Nainen sanoo: ”Pistetääänkö puhelimet äänettömälle niin saadaan jutella tää hetki rauhassa?” Nainen tarkoittaa: jos vielä kerran näpräät niitä pelejäsi kun mä puhun sulle, on helvetti irti! (Aikajänne: älä mieti, pistä se puhelin pois. Tai näytä vaimolle, että luen just tällaista hauskaa juttua Huonosta Äidistä, katsopas!)

Mies sanoo: ”Rakastan sinua.” Mies tarkoittaa: haluan seksiä. (Aikajänne: nyt. Nyt ja huomenna ja aina. Seeeksiiäää!)

Nainen sanoo: ”Rakastan sinua”. Nainen tarkoittaa: Rakastan sinua ja jos lyöt tuon naulan seinään, pesetät auton, imuroit, ja tallennat mun lempiohjelman, sitten saat seksiä oi apinamies koska sitten musta tuntuu että välität. (Aikajänne: katotaan sit kun oot tehny mitä pyysin.)

P.S. Ärsyttääkö tällainen? Opetelkaa puhumaan suoraan ja käyttäytymään kuten itse haluatte ja toista ilahduttaa, sen sijaan että juututte ”miehen” ja ”naisen” rooleihin…

P.S. Tätähän ei kukaan kehtaa sanoa, mutta fakta on se, että nainen ei halua seksiä jos mies on huono sängyssä

— Huono Äiti

Artikkelissa on 7 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

7 vastausta artikkeliin “Nainen – mies – nainen – tulkintasanakirja”

 • Nimetön sanoo:

  Yks kysymys miehille, milloin asioilla alkaa olemaan väliä ja miksi helve*issä asioita ei voi tehdä heti ja oma-alotteisesti?

 • Ei jaksa yrittää sanoo:

  Hehe, eikä mies halua seksiä, jos nainen on huono sängyssä ;). Sekin on yllättävän yleistä. Nykyisinä tasa-arvovaatimusten aikana olkoon täsmälleen tasan jaetun vastuun periaate myös sängyssä. Se on sitten eri asia, tarvitseeko parisuhteeseen ryhtyä ja siinä kärsiä. Jotkut meistä ovat oikeasti tulleet monen yrityksen ja epäonnistumisen jälkeen tulokseen, että anti olla :). Edes lapsien hankkimiseen ei tarvitse nykypäivänä parisuhdetta, ei mies eikä nainen.

 • Etsäviitsis sanoo:

  Mä vihaan tota ihan just juttua. Se onkin totta ja joka helvetin jutusta. Mitään ei saisi miestä pyytää tekemään. Sitten kun on viisi kertaa pyydetty ja vastaus ollut aina, että joojooihanjust, tulee takuu varma räjähdys ja mies loukkaantuu, kun taas huudetaan. Mutta miksi hitossa pitää käyttäytyä kuin vetelä teini?!

 • Onnellinen vaimo sanoo:

  Miten musta alkoi tuntumaan että ehkä olenkin mies ? =D
  tai sitten olen ehkä oppinut ajattelemaan kuin mies, tän 14vuoden suhteen aikana. Suoraan puhuminen kannattaa, myös jos haluaa seksiä sen voi sanoa (nainenkin) ihan ääneen, eiköhän se mies rakasta kun kerta näin kauan on täsä vieressä ollut =D Joskus tuntuu oikeesti että me naiset ollaan järin vaikeita…. siksikin voitas välillä ajatella niinkin yksinkertaisesti kuin miehet =D Ja tuo on kyl niin tosi , et laitan sen kohta – ei ikinä tuu tapahtumaan , paras laittaa siis itte- opetella laittamaan se tai hommata miespuolisia kavereita laittamaan ne =D

 • antti murikka sanoo:

  miksi suomalaiset on niin naurettavia joka asiassa?
  eikö mitään osata tehä niin ettei siitä tule kauheata narinaa.

  ymmärrän tämän mainostamisen kannalta mutta miksi repiä perheitä rikki sen kustannuksella?

  tämäkin sarja on tehny semmosille aikuisille jotka osaavat nipin napin itse lukea valvonnassa.

 • Andro sanoo:

  Ja taas vahvistetaan ikivanhoja stereotypisia mielikuvia siitä millainen on ”mies” ja millainen on ”nainen”, yksilöllisiä eroja meissä ei tietenkään ole. Eikä yllättänyt sekään että nämä ’humoristiset’ väitteet vapauttavat miehen ja syyllistävät naisen, kuin 50-luvulta (tai jenkeistä) tämäkin…

 • vesa nurminen sanoo:

  Asiaa!