Briteissä uutisoitiin naisesta, joka kävi ennen häitään hankkimassa seksishotin. Ei, nyt ei puhuta mistään alkoholinaukusta estojen hälventämiseen vaan pistoksesta pimppiin. Eikös kuulostakin kivalta!

Kyseinen nainen oli ennen ollut yksissä paljon vanhemman miehen kanssa, ja seksielämä oli sitten näivettynyt kokonaan. Sittemmin nainen oli löytänyt uuden onnen, mutta hän koki että vieläkin on naiseus vähän kadoksissa. Homma hoitui onneksi plastiikkakirurgilla!!

Uuden onnen kanssa oltiin menossa naimisiin, ja tarinamme nainen halusi hoitaa häät kunnialla kotiin. Sitä varten hän hoidatti itseään 5 000 punnalla plastiikkakirurgilla ja kävi tosiaan ottamassa vielä tämän seksishotinkin pimpsaan että kelpasi sitten hääyötä viettää.

Mistä siis on kyse? Ruiskeesta, jonka tarkoitus on tehdä G-pisteestä, klitoriksesta ja häpyhuulista suuremmat, jotta seksi olisi nautinnollisempaa. Pistoksen avulla pitäisi saada moninkertaisia orgasmeja helpommin.

Lähde ei kerro mitä pimppiin oikein pistetään, eikä muukaan tieto oikein vakuuta. Eihän naisen seksuaalinen nautinto riipu klitoriksen tai häpyhuulien koosta ja on muutenkin vähän monimutkaisempi asia kuin pelkällä pistoksella hoidettava.

Eihän siinä toki mitään, jos homma oikeasti toimii. Pistos on kuitenkin ihan eri suuruusluokan juttu kuin vaikka leikkaus. Jotenkin ajatus ei silti hirveästi houkuta…vaikka toisaalta moninkertaiset orgasmit ja kuumempi seksi kieltämättä kiinnostaa…

Pistoksen saisi brittiläiseltä kauneusklinikalta 1 200 punnan hintaan. Vaikutuksen kestosta ja haittavaikutuksista meillä ei valitettavasti ole tietoa! Suosittelemme kuitenkin lukijoita valitsemaan sellaisen aviopuolison, joka ei edellytä kauneuskirurgisia toimenpiteitä ennen häitä – ja varsinkin sellaisen, joka saa aikaan mielettömiä orgasmeja ilmankin pistoksia!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia