”Erosin viimevuonna yli 10 vuoden avioliitosta ja aloin varovaisin mielin etsiä deittikumppania. Sinkkuelämästä on kuitenkin jo yli 20 vuotta aikaa, joten uudet säännöt treffikulttuurissa täysin hakusessa. Minun nuoruudessani (kuulostipa vanhalta) kondomia pidettiin aina mukana. Jos kumppani miellytti pidempään, käytiin testeissä.

Nykyään saa miehiltä närkästyneitä kommentteja, kun joudun kysymään asiasta. – En mä sisään laukea! TÄLLÄKÖ nykyään hoidetaan raskauden, ja mahdollisten seksitautien ehkäisy. Olen kauhuissani. Mitä tapahtui seksivalistukselle? Täytyykö naisen aina vängätä kondomin käytöstä erikseen? Tappaa halut muuten erittäin nopeasti.

Jos kuitenkin välttelen seksielämää, kunnes löydän samanlaisen dinosauruksen kuin minä.”

Nimim. Mitä tapahtui turvasexille?

Oletko sinä törmännyt tällaiseen? Onko seksivalistus hukassa nykyään? Onko kondomin käyttö vain dinosaurusten juttu, vai pitäisikö asiaa nostaa esille enemmänkin, kuten tehtiin silloin ”meidän nuoruudessa”? Onko esimerkiksi Kesäkumikampanja vielä olemassa? Nyt tarvitaan tietoa, eli faktat tiskiin ja keskustelu käyntiin kommenteissa!

Tämä kirjoitus on lähetetty Avaudu tästä -lomakkeen kautta. Lähetä sinäkin tarinasi tai keskustelunavaus täältä. Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Artikkelikuva Charles Deluvio.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 25 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

25 vastausta artikkeliin “Mitä tapahtui turvaseksille?”

  • Yllättynyt sanoo:

    Tämä asia yllätti minuakin kun 8 vuoden liitto päättyi ja aloitin treffailun. Lähes jokainen mies piti epämiellyttävänä kondomin käytön ja pyrki puhua ettei sitä tarvitse käyttää. Yksi jopa pokkana yritti kesken kaiken ottaa pois kondomin. Taitaa seksitaudit nykyään levitä vanhempien kuin nuorempien toimesta.

  • En luota enään ikinä! sanoo:

    20-vuotta vedettiin paljaalla. Yksi lapsikin siinä tuli (mutta haluttiin sitä). Noh, ukko meni pettämään, joten enään ei sitten tipu edes komdomilla minulta, pankoon sitten muita kun kerta halusi. Eipähän tarvii pelkää mitään tauteja…

  • Oululainen sanoo:

    Mätsäsin kerran Tinderissä erään ulkomaalaisen jalkapalloilijan kanssa. Juttu luisti ja alettiin puhumaan näkemisestä ja tietenkin seksistä. Sanoin sitten, että harrastan turvaseksiä. Tästä tämä herra ei pitänyt. Oli kuulemma harrastanut seksiä 50 naisen kanssa ja miltei kaikki olivat suostuneet jättämään kondomin pois. Hitto mikä myyntipuhe! Totesin, että sulla on varmaan kuppa ja kuusi muuta eli ei kiitos. Loukkaantui ja vannotti, etten koskaan kerro tästä kenellekään. Oulusta siis 😉