Mitä nainen todella haluaa on kuulemma joku maailmanluokan mysteeri, mitä se ei todellakaan ole! Kysykää naisilta, kyllä naiset kertovat ( myös kysymättä):

kuva-169Yllätys yllätys! Kun nainen tarvitsee auton, hänelle on kohtuullisen yhdentekevää, onko autossa meikkipeili häikäisylipassa. Sen sijaan nainen arvostaa vähäisiä päästöjä, yleistä laadukkuutta, helppoa teknologiaa sekä perheellinen nainen näiden lisäksi hyvää takapenkkiä sekä sähkökäyttöistä takaluukkua. Näiden lisäksi hyvä väri ei ole vahingoksi, koska kuka haluaa viettää aikaansa ruman värisessä härvelissä? Ei kukaan!

Tosin kuin moni vielä luulee, nainen tekee autokaupassa sen lopullisen autopäätöksen vaikka mies luuleekin tekevänsä sen. ( Pätee myös monella muulla elämänalueella saamieni tietojen mukaan.) Tästä syystä naisen ohi ei koskaan, siis koskaan, pidä puhua autokaupassa. Tämän virheen moni autokauppias tekee ja kappas nainen taluttaa miehen ja yhteiset rahat siihen naapurikauppaan.

Huono Äiti on koeajellut nyt kohta 7 viikkoa sähköladattavaa, bensakäyttöistä Mitsubishi Outlander Pheviä, joka on kooltaan iso perheauto. Se on auto, johon minun ymmärrykseni mukaan nainen kuin  nainen voi helposti kiintyä muutamasta syystä:

– koska se on ladattava, kaupunkilainen ajaa sillä kaupunkiajonsa ilmaiseksi ja päästöttä. Yksi lataus kestää Helsingin keskustasta lentokentälle ja takaisin ja sen jälkeen taas otetaan latausta latauspaikalla, joita on tarjolla muutamia ilmaisia esim. Helsingin keskustassa. Pitkät matkat mennään normisti bensalla.

– koska se on suuri, siinä on kaikki tarpeellinen tekniikka eli sitä on helppo ajaa ja siinä on se sähkönosteinen takaluukku.

– koska sillä pääsee ohi, se ei ole mikään Singeri.

Täältä löydät kaksi aikaisempaa juttuani Phevistä, tässä jutussa myös VTT:n kommentit Huonon Äidin sähköutoilubuumiin.

Pitikös tähän jutun käsitellä myös sitä, mitä nainen haluaa mieheltä? No sehän on yksi maailmankaikkeuden selvittämättömiä salaisuuksia! Sen sijaan tällaisen vitsin kuulin amerikkalaisessa auto-ohjelmassa (!) Car Talkissa:

Miksi miehet kuolevat ennen vaimojaan? Koska haluavat.

Mitä tosta nyt pitäisi ajatella?

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia