Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt

Onko astianpesukoneen haju tunkkainen ja täytyykö pesuohjelman jälkeen vielä miettiä oliko koneessa nyt puhtaat vai likaiset astiat? Astianpesukone on kodinkoneista yleensä eniten käytetty, joten yllätyksenä ei tule, että sitäkin on välillä syytä huoltaa. Päivittäisessä käytössä oleva astianpesukone olisi hyvä puhdistaa kerran kuukaudessa, jotta se toimisi pitkään ja astiat olisivat oikeasti puhtaita ja hygieenisiä.

Kukaan ei tuskin halua pestä astioitansa bakteeripesässä. Näin joulun jälkeen on oivallinen hetki puhdistaa ja raikastaa astianpesukone. Joulukinkusta ja laatikoista astianpesukoneeseen kertyneet rasvat pois ja raikas puhtaus tilalle.

Näin puhdistat astianpesukoneesi oikeaoppisesti

Tyhjennä tiskikone astioista ja poista alin teline, jos mahdollista. Näin pääset helpoiten käsiksi suodattimeen. Suodatin on tärkeä puhdistaa, koska likainen suodatin likaa myös pesuveden.

Irroita suodatin ja heitä irtolika roskikseen.

Irroita suodattimesta likaa vielä kevyesti harjaamalla, jonka jälkeen aseta takaisin paikoilleen.

Kun kaikki irtolika on poistettu koneesta ja suodatin on asetettu takaisin paikoilleen on ikävät vaiheet jo suoritettu ja seuraavaksi voidaan aloittaa varsinainen puhdistus. Sijoita Finish koneenpuhdistaja alimmalle telineelle, korkki alaspäin ja käynnistä korkeimman lämpötilan pesuohjelma koneen ollessa muuten tyhjä. Finish koneen puhdistaja virtaa koneen osien läpi ja puhdistaa myös kaikki piilossa olevat osat, joiden läpi saattaa kulkea jopa kilo rasvaa kuudessa kuukaudessa. Sen kaksitehoinen vaikutus vähentää rasvaa ja kalkkia, sekä neutraloi pahat hajut.

Lopputuloksena on vähemmän vettä kuluttava, raikkaampi ja paremmin astioita pesevä astianpesukone. Monissa perheissä, varsinkin ruuhkavuosia elävissä perheissä astianpesukone on käytössä parhaimmillaan monta kertaa päivässä ja aina ei välttämättä ole aikaa tai jaksamista perusteelliselle puhdistukselle. Finishillä on myös tabletteja, jotka on suunniteltu käytettäväksi samalla kun astianpesukone pesee astiat. Helppoa!

Lisää yksi tabletti astianpesukoneen pohjalle ja valitse automaattinen pesuohjelma. HUOM!Älä poista tabletin kuorta.

Pesuohjelman jälkeen voit taas nauttia raikkaan tuoksuisesta koneesta ja kiiltävistä astioista. Suosittelemme myös käyttämään Finish astianpesukonesuolaa aina astioita pestäessä. Finish astianpesukonesuola suojaa konetta kalkin muodostumiselta, ehkäisee vesitahrojen syntymistä, antaa parhaan mahdollisen pesutuloksen ja tekee astioista kirkkaita. Suolan käyttäminen on erityisen tärkeää kovan veden alueilla, nimittäin pehmeällä vedellä saadaan huomattavasti parempi lopputulos.

Puhtaista ja raikkaista astioista on paljon mukavampi syödä kuin tunkkaisista bakteereiden täyteisistä. Tästä olemme kaikki varmasti samaa mieltä. Näin kirkkaita ja puhtaita astioita saatiin, kun pestiin puhtaalla koneella ja käytettiin vielä Finish huuhtelukirkastatta. Finish astianpesukone tuotteet löydät kaikista suurimmista päivittäistavarakaupoista.

Kelpaisiko nämä teillekin kokeiluun? Hyvä, sillä Huono Äiti arpoo yhdelle onnekkaalle Finish-tuotepaketin! Kerro meille kommenteissa kuka hoitaa tiskit teidän taloudessa, ja olet mukana arvonnassa! Kaikkien Huonon Äidin kanavissa arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi Finish-tuotepaketti. Osallistumisaikaa on 30.1.2023 saakka. Muista jättää myös sähköpostiosoite sille varattuun kenttään. Arvonnan jälkeen kommentit yhteystietoineen poistetaan.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 36 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

36 vastausta artikkeliin “Milloin viimeksi pesit astianpesukoneen?”