Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Reckitt

Tiedät ehkä sen toimintamallin? Lasit tulevat tiskikoneesta harmahtavina tai sekavilla viiruilla. Tätä ihmetellään ja katsellaan päiviä tai viikko. Sen jälkeen lasit alkavat tulla koneesta harmahtavina JA sekavilla viiruilla. Samaan aikaan koneessa palaa merkkivalo, jota et ehdi tai halua noteerata. Ajattelet, ettei se voi olla mitään tosi tärkeää ja häviää varmaan itsekseen. Kahden viikon jälkeen kaivat esiin käyttöohjekirjan. Mitä? Lisää huuhtelukirkastetta. Aivan! Onko tässä sekavien viirujen alkusyy ja kenties myös harmauden selite. Juu on.

 

Mutta onko sillä oikeasti niin väliä, käyttääkö sitä huuhtelukirkastetta vai ei? Huonon Äidin ystävä laittoi Finish huuhtelukirkasteen testiin. Lähtötilanne oli tämä kovin tuttu: astiat tulivat koneesta kulahtaneen näkösinä täynnä pisaratahroja, ne siis ihan näyttivätkin likaisilta. Testaajamme halusi tietää, voitaisiinko tilanne pelastaa lisäämällä sitä astianpesukoneen pyytämää huuhtelukirkastetta. Aikaisempi tiskikone ei muuten osannut tästä muistuttaa, vaan piti ihan itse ymmärtää tätä ainetta lisätä.

Huonon Äidin testaaja ryhtyi tuumasta toimeen ripeästi. Mutta mitä – mikä on tuo lammikko säiliön vieressä. Eli innoissaan ei kannata hätäillä, vaan rauhallisesti tähdätä paremmin kuin testaajamme tai sitten kaataa sitä ainetta vähän lähempää, niin huuhtelukirkastetta ei mene hukkaan. Kun ainetta oli lisätty, pesimme astiat normaalilla automaattiohjelmalla. Ja sitten vaan odotellaan.

Niin kirkasta tuli! Lasit olivat lähes häikäsevän kirkkaat, ei valumajälkiä, ei viiruja eikä pilkkuja. Ja lasit olivat täysin kuivat. Aiemmin astiat tulivat koneesta vielä kosteina, mutta ei tällä kertaa. Tästä herääkin kysymys, että miten Finish huuhtelukirkaste sitten toimii? Miksi huuhtelukirkasteella on niin suuri merkitys astioiden pesussa?

Finish huuhtelukirkaste aktivoituu tiskikoneen viimeisen huuhtelujakson aikana. Finish huuhtelukirkaste pienentää veden pintajännitystä, irroittaa tehokkaasti viimeisetkin ruoka- ja pesuainejäämät, estää kuivausjälkien muodostumisen ja jättää jälkeensä hohdokkaan lopputuloksen. Huuhtelukirkasteen käyttö on erityisen suositeltavaa kovan veden alueilla, jos haluaa puhtaan, kirkkaan ja kuivan astiaston.

Astioista ei koskaan tule yhtä kirkkaita, puhtaita ja eloisan näköisiä ilman huuhtelukirkastetta. Ja mikä parasta pullo on riittoisa ja kestää pitkään. Myös ympäristö on huomiotu tässä tuotteessa.

Koska Huono Äiti -toimitus arvostaa kauniita, kirkkaita ja tahrattomia astioita arvotaan yhdelle onnekkaalle Huonon Äidin ystävälle Finish huuhtelukirkaste – tuotepaketti.  Kerro meille kommenteissa, oisko sunkin aika lisätä tiskikoneeseen huuhtelukirkastetta, niin olet mukana! Arvonta suoritetaan kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Osallistumisaikaa on 20.1.2023 saakka.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 54 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

54 vastausta artikkeliin “Kone ei huutele huuhtelukirkastetta piruuttaan”

 • Piia sanoo:

  Ei kyllä tule kirkastetta käytettyä. Artikkelin luettuani tulin siihen tulokseen, että huuhtelukirkaste on loistojuttu!

 • Ellu80 sanoo:

  Kyllähän sitä aika ajoin tulee lisättyä. Onneksi kone ilmoittaa tarpeesta. Muuten en ehkä muistaisi. Finish on meillä käytössä.

 • Mutzilla sanoo:

  Käyttänyt aina, kone ilmoittaa hiutalemerkillä kirkasteen olevan lopussa ja kyllä astioista näkee jos ei käytä vaikka asutaan pehmeän veden alueemma

 • Minna sanoo:

  Olen niiiiiin kyllästynyt valumajälkiin, joten täytyypä kokeilla!

 • Petu sanoo:

  Kone ilmoittaa onneksi, kun kirkastetta pitää lisätä. Ja onhan se tosi, että kirkasteen avulla tiskit tulee puhtaiksi, aterimistakin tulee kiiltävät.

 • Kumpu sanoo:

  Olisi aika lisätä 🫣

 • Eepuli sanoo:

  Eipä ole tullut käytettyä. Pesuainepalan pitäisi sisältää myös kirkaste. Täytyy kokeilla myös lisäkirkastetta?

 • Saltsu88 sanoo:

  Käytetty on, vaan aina se on loppu. 😅

 • Hanna sanoo:

  Kyllä vissiin taas olisi, kone ilmoitti juuri että huuhtelukirkaste riittää yhteen pesuun 😁 tänään siis kaupan kautta ensihätään 👍

 • Tiinali sanoo:

  Varmasti olisi aika jo laittaa tätä koneeseen 😀

 • Hilu sanoo:

  Olen käyttänyt toista merkkiä, tuliskohan tällä kirkkaammat

 • Tuulispää sanoo:

  Olen käyttänyt välillä, nyt on tosin päässyt loppumaan.

 • Pööpeli sanoo:

  Koskaan ennen en ole käyttänyt, joten ehkä nyt olisi jo aika kokeilla.

 • Miro sanoo:

  Olisi jo aika