Seksi parisuhteessa ei ole itsestäänselvyys, ja välillä voi käydä niinkin, että halut eivät natsaa ja seksiä ei saa. Usein myös vallalla on vanhentunut ajatus siitä, että seksistä kieltäytyjä olisi nainen, ja mies olisi valmis seksiin 15 sekunnin varoajalla, aina. Näin ei kuitenkaan oikeasti ole, kuten käy ilmi myös tästä nimim. Surullinen avautumisesta:

”Mieheni ei halua seksiä. Olen alle 3-kymppinen nainen ja en saa juurikaan seksiä kotona. Jos seksialoitteet olisivat vain miehestä kiinni, sitä olisi vain n. kerran kuussa ja sekin keskittyisi vain hänen tarpeisiinsa, minua ei tarvitse koskea yhtään ylimääräistä. Itse olen pyrkinyt tekemään ihan mitä mies vain haluaa. En jaksaisi enää tehdä alotteita seksiin kun ne torjutaan kuitenkin.

Minulle riittäisi jos saisin seksiä vaikka muutaman kerran viikossa. Itse haluaisin toki useamminkin, mutta tiedän ettei se ole miehelle mahdollista. Jo vuosien ajan on säännöllisesti riidoissa tullut esiin tämä seksin vähyys ja se kuinka kärsin siitä.

En mielestäni vielä ole niin kauhean rumakaan, mutta kieltämättä tämä on käynyt itsetunnon päälle ja mietin päivittäin, että jos en olekaan enää millään muotoa haluttava? Mietin mitä kaikkea pitäisi tehdä, ehkä laihduttaa, hankkia uusia vaatteita, jumpata? Olen alkanut inhota kehoani.

Iltaisin yksin sängyssä mietin että meneekö loppunuoruus täysin hukkaan. Mies on sanonut suoraan että välttelee tulemasta viettämään kanssani aikaa koska se saattaa johtaa siihen että haluan seksiä. Hän on vältellyt omien sanojensa mukaan edes päivällä istumasta viereeni. En uskalla enää katsoa päin, koska se voi olla ”himokas” katse.

Tämä on johtanut siis siihen, että en saa enää myöskään keskusteluyhteyttä mieheeni, koska emme voi olla lähekkäin. En enää tiedä mitä tehdä.”

Miten sinä neuvoisit kirjoittajaa? Keskustellaan kommenteissa tuossa alla.

P.S. Kannattaa muuten lukea kuinka eräs mies kertoi aiemmassa kirjoituksessaan, että haluttomuus ei todellakaan johtunut puolisosta, vaan seksin puutteeseen oli ihan muu syy, ja hoidettava sellainen!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 26 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

26 vastausta artikkeliin “”Mies välttelee yhdessäoloa, etten vain haluaisi seksiä””

  • Nimetön sanoo:

    Itse olen samassa tilanteessa kuin miehesi. Minä olen se, jota ei kiinnosta seksi ja joka ei jaksa. Joskus aiheutan riitoja, jotta vältyn seksiltä. Mies epäilee minulla olevan toinen mies, no ei ole. En yleensäkään koe vetoa miehiin. Olen hetero kylläkin, ehkä a-seksuaali. Olen pyytänyt miestä olemaan sanomatta minua kauniiksi ja seksikkääksi. Koen sen loukkaavana. Aivan kuin naiselle nyt ei muuta voisi sanoa. En ole niin kiinni ulkonäköasioissa, että tarvitsisin jatkuvia kehuja sen suhteen. Laittaudun kun se on joskus hauskaa ja tietysti työpaikalle. Vetoa en tunne mutta mies on niin fiksu, mukava, seikkailunhaluinen ja innostuu kaikista aktiviteeteista joita ehdotan. Näistä pidän hänessä. Ulkonäkö myöskin on hyvin miellyttävä. Joskus on huono omatunto ja olen ehdottanutkin hänelle toista naista. Mies ei halua seksiä kenenkään toisen kanssa. Olen puhunut erosta, mutta mies ei halua. Ahdistun myös jatkuvasti yhdessäolosta, sillä tarvitsen paljon omaa aikaa. Mies ei tarvitse. En tiedä miten voisimme jatkaa kun nämä kaksi tarvetta eroavat niin totaalisesti toisistaan. Minä en tarvitse enkä halua päivittäistä, viikoittaista tai edes kuukausittaista seksiä. Ainakin kuukauden kerrallaan tarvitsisin omaa aikaa.