Huono Äiti sai avautumisen:

”Entä jos lapsesi läheinen on sokerideittaaja?

Tyylikkäästi harmaantunut, hyvintoimeentuleva ja kielitaitoinen 70-vuotias vaari, entinen yritysjohtaja päättää elää uutta nuoruutta. Leskeyden myötä mahdollisuudet ovat rajattomat.

Talvi vierähtää Thaimaassa. Sieltä on löytynyt pari ”teinivaimoa”. Hän lähettää kuvia, joissa halailee näitä lähes alastomia nuoria. Hänen omat lapsenlapsensa eivät tiedä, miten reagoida. Sovitaan, ettei hän lähetä kuvia heidän kännyköihinsä. Tilanne käsitellään ja rauhoittuu.

Loman jälkeen vaari alkaa esteettä kehua uusia kumppaneitaan lasten kuullen.

Tuntee itsekin nuortuneensa. Yrittää esitellä kuvia, joissa suutelee tyttöjä. Tuntuu kuin virnistelisi voitonriemuisena.
Tuntuu, että osa hänen innostuksestaan perustuu näyttämiseen, tyyliin tällaiseen hän kykenee. Ja kykeneekin; lääkäriltä saa testosteronihoitoa ja Viagrat on taskussa.

Pian käy ilmi, että on löytänyt nuoren ihastuksen myös kotimaasta. Kertoo tälle ostamistaan lahjoista.
Kerran pyrkii kylään vahvasti meikatun teinitytön kanssa. Katkaisemme kaiken yhteydenpidon.

Miten tähän pitäisi suhtautua?
Hänen mielestään hänellä on oikeus elää omaa elämäänsä ja tavata lapsenlapsiaan.

Jokaisella on oikeus elää näköistään elämää, mutta entä jos se menee lain tai moraalin rajamaille?

Surullista, että se vaari, joka vei lapsia mökillä kalaan ja kertoi omia lapsuusmuistojaan ja oli osa perhettä on muuttunut tuntemattomaksi.

Sokerideittailu on taloudelliseen hyötyyn perustuvaa deittailua, jossa huomattavasti iäkkäämpi sugar daddy tai mama rahoittaa paljon nuoremman sugar baben tai toyboyn elämää maksamalla laskuja ja ostamalla lahjoja. Vastapalvelukseksi hän saa – niin mitä? Kyse on prostituution harmaasta vyöhykkeestä.

Ilmiö on yleinen USA:ssa ja Englannissa, missä opiskelijat rahoittavat kalliita lukukausimaksujaan sokerideittailulla.

Soketideittailu on rantautunut myös Pohjoismaihin. Tanskan sokerisivustolla on 45.000 osallistujaa.
Myös Suomessa sokerideittaillaan.

Somessa deittailusta annetaan positiivinen kuva, jolloin nuori voi uskoa, että se on oikeasti helppo ja kiva tapa saada rahaa. Nuori voi viattomuudessaan olla ylpeä vanhemman henkilön ihastumisesta.

Kyse on vahingollisesta asennemuokkauksesta.
En tiedä, keskustellaanko asiasta kouluissa ja kodeissa. Syytä olisi.”

Nimim. Semmosta

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 34 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

34 vastausta artikkeliin “Lasteni vaari on sugar daddy”

 • Ihmettelen sanoo:

  Sanotaan heti alkuun ettei tuo ole ok.
  Sitten kysytään miksi ”puumia” kehutaan? Miksi Sugarmamat on ok?
  Muutama vuosi sitten tuli ilmi että naiset olivat ostaneet seksiä alaikäisiltä tp-hakijoilta. Ei noussut paskamyrskyä julkisuudessa.

 • Jaska sanoo:

  SugarDaddy-kuvio on ihan reilu kuitenkin. Tytöt jotka myisivät itseään jokatapauksessa jotain reittiä, saavat noin varsin turvallisen maksajan. Miehelle taas seksi on aina maksullista. Kallein muoto siitä on avioliitto johon tyypillisesti ryhdytään kun koetaan että on kohdattu se oma haaveiden nymfomaani – vaan ans olla kun suhde on virallistettu, niin se mikä hullaannutti eniten loppuu täysin.

  Mielestäni SugarDaddy-kuvio on ihan ookoo, koska molemmat osapuolet saavat siinä sitä mitä tarvitsevat eikä kumpaakaan pakoteta.

  Tämä ei silti poista sitä, etteikö vaarille voisi selkeästi sanoa, että emme halua kuulla suhteistasi nuoriin naisiin. Eli että pidä ne omana tietonasi. Vaari varmastikin elää suurta huumaa, kun saa ihailua ja huomiota naisiltaehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin elämässään. Naiset kun etsivät aina ennenkaikkea turvaa ja taloudellista turvaa ja sitä turvallisessa vaarissa on yllinkylllin.

  Lisäksi: Vaarille voi myös nauraa. Se että paheksutte vaarin seksiseikkailuja, kertoo omista ahtaista asenteistanne. Antakaa vaarin nauttia elämästään. Kerrotte vaan seksijutut ja maksulliset naiset ei kuulu ruokapöytään eikä lastenlasten korville.

 • Suolataan sokeripappoja. sanoo:

  Surullista,että nämä nuoret tytöt elävät sellaisessa taloudellisessa ahdingossa jossa ei jää vaihtoehtoja hankkia haluamaansa elintasoa kuin myymällä itseään.Säälittävää jos vanha mies kuvittelee tai haluaa kuvitella ostamalla seksipalveluja kyse on muustakin kuin tyttöjen esineellistämisestä.Tavaran ostaminen on tavaran ostamista.Vaari ylläpitää vääristynyttä mielikuvaa todellisuudesta jos hän ylpeilee saavutuksillaan.Jos hän hoitaa seksuaaliterveyttään tai läheisyyden kaipuutaan se on hänen valintansa.Se on fysikaalista hoitoa,tuskin hän laittaisi fyssarin tai hierojan kuvia jakeluun romanttisessa mielessä.

 • 30v sanoo:

  Itse olen ollut ”sugar babe” silloin joskus teininä. Silti pidän tätä järkyttävänä käytöksenä tältä kirjoituksen vaarilta. Oksettava näyttää kuvia lapsille!

  Minä en koskaan ollut mikään näyttelyesine, ”daddyni” ei altistanut omaa perhettään tälle vaan se oli meidän kahden välinen asia. Mielestäni näin sen kuuluikin olla, ei mikään retostelun aihe miten ja mitä kaksi aikuista tekevät keskenää.

 • Oman onnen seppä. sanoo:

  Tuota eiköhän se ole niin että se on jokaisen oma asia.Sugar daddy tai sugar-mama…Jos on varaa rahoittaa jonku elämää tällä tyylillä ja saa itse siitä jotain kiksejä ja nautintoa niin siitä vaan.Antaa palaa.Niin pitkään kun ei lakia rikota esim iän suhteen tai mikään ei ole pakotettua niin siitä vaan,antaa palaa vaan.Meillä kaikilla on vain yksi elämä ja siitä pitää saada nauttia.Jos joku on saanut elämäntyöllä haalittua omaisuutta ja mammonaa ja rahaa niin se on hänen asia mihin hän hassaa sen.Jos jollain on tähän vara väittää eriävä mielipide niin viillelköön vaan ranteensa auki,he ovat vain ilmaisen rahan ja mammonan perään ahneita tyyppejä jotka haluais vain elää jonkun muun tekemän työn saavutuksilla ja mammonalla.Jokaonen on oman onnensa seppä ja jokaisella on samat oikeudet.Menkää töihin älkääkä odottako sitä kultalusikkaa ja perintöä.

 • Ei ymmärrä 66v. sanoo:

  Aivan samaa mieltä kirjoittajan kanssa…maailma on.menmossa kohti tuhoaan🙄..usokee tai älkää..

 • Myös teini on lapsi sanoo:

  Lasten hyväksikäyttö on rikos. Ymmärrän hyvin välien katkaiseminen, jos mikään muu ei auta.

 • En minä mutta pojat sanoo:

  Yleisesti kannanottona tähän voisin heittää, että ehkä vaari on jo elänyt vanhan rouvansa näköistä elämää ”kuolleena” toistakymmentä vuotta, kun rouvan vaihdevuodet ovat katkaisseet normaalin parisuhteen. Kaikki muut ovat olleet tyytyväisiä, ja vaari on niellyt tuskansa.

 • S sanoo:

  Hassua ajatella, että on tietty ikä jonka jälkeen pitää elää niinkuin muut sanoo. En tarkoita tällä tuota mahdollista sokerideittien ikärajaa ja deittailun syitä, vaan sitä että jos vaari ei tee kuten muut haluavat, kontrolloidaan ja rangaistaan kiristämällä lapsenlapsilla.

  Vaari eläköön kuten tahtoo. Normaalit käytöstavat tosin muistutettava vaarille – ei ylipäänsä ole soveliasta esitellä pussailukuvia muille. Jos ei meinaa onnistua niin ”esiliina” mukaan tapaamisiin. Mutta ei kiristetä lapsenlapsilla.

 • Köntsi sanoo:

  Taidat pelätä että hummaa sun perintös naisiin? Oma on valintansa, kunnioita tämän miehen ”voimaantumista”, äläkä valita täällä.