Viikon tärkeimmät lisääntymiselinuutiset tulevat tässä! Ensin katsaus siihen, kuinka nirsoja naiset todella ovatkaan:

Miehet aina valittavat, että naiset ovat niin nirsoja parinvalinnassa. No se ei kuulkaa jää siihen, että naiset treffeillä tai deittipalvelussa syynäisivät miehet perhetaustaa ja kynnenalusia myöden.

Tutkijat ovat nimittäin rottakokeilla selvittäneet, että jo munasolu on nirso, eikä huoli mitä siittiötä tahansa.

Vuosikymmeniä on uskottu, että siittiöt ovat aktiivinen osapuoli, ja munasolu vain passiivisesti odottelee siittiötä. Samaan tapaan kuin saduissa prinsessa odottelee prinssiä tornissa tai vastaavassa, köllöttäisi munasolu odottamassa ensimmäistä, joka perille ehtii. Mutta näin ei ole asia.

Tutkijat Seattlessa ovat vakuuttuneita, että munasolu pystyy aktiivisesti valitsemaan spermasta mahdollisimman hyvägeenisen siittiön.

He pyrkivät hedelmöittämään hiirinaaraita siittiöillä, joista osa kantoi alttiutta kivessyövälle ja osa ei. Tutkijat odottivat, että puolella jälkeläisistä siten olisi tämä alttius, mutta se olikin vain 25 prosentilla. Näin ollen munasolut ilmeisesti pystyivät tunnistamaan paremmat geenit.

Tutkijat uskovat myös, että aiempi käsitys siittiöistä aktiivisina ja munasoluista passiivisina johtuu siitä, että tutkimuksissa liitettiin jo näihin soluihin vanhanaikaisia sukupuolirooleja.

Lähde.

Seuraavaksi katsaus jossain päin maailmaa puhuttaneeseen kysymykseen: tekeekö seksin harrastaminen pimpistä väljän?!

Huomentapäivää vaan tämänkin jutun kanssa. Suomessa ei kai sentään liiku syvälle juurtunutta uskoa siitä, että penetraatioseksin harrastaminen tekisi vaginasta väljemmän. Mutta kuulkaa, ihan totta tällainen sitkeä huhu kiertää ainakin Yhdysvalloissa. Syynä voi olla se, että näin naiset saataisiin käyttäytymään siveellisemmin. Mutta entäpä aviossa sitten? Pitääkö pihdata ettei pimppi mene piloille??

Ylin kuva Diane Macesanu.

No oli miten oli, gynekologit torppaavat tämän väitteen. Vaginan koko voi muuttua seksiä harrastaessa pysyvästi vain jos immenkalvo repeää, mutta ei enää sen jälkeen. Pimppi mukautuu hyvin erikokoisiin sinne työnnettäviin asioihin, mutta palautuu kyllä entiselleen. Tietenkin.

Ja kyllähän me tämä tiedettiin, että asia on pikemminkin päin vastoin: orgasmit treenaavat lantionpohjan lihaksia!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia