LGBT+ ihminen, Pride-viikon kunniaksi haluaisimme kuulla sinun ja kumppanisi rakkaustarinan. Tai kokemuksen siitä, millaista on kasvattaa lasta sateenkaariperheessä – tai kasvaa sateenkaariperheessä. Ehkä haluat kertoa kokemuksesi erosta? Lasten elämän järjestämisestä eron jälkeen? Kenties kirjoitat siitä, millaista oli järjestää häät ja valita puvut? Suhteesta appivanhempiin ja kumppanin sukuun? Siitä, millaista on jos ympäröivä maailma ei hyväksy sukupuoltasi?

Oli kokemuksesi sitten suurta rakkautta, itsensä löytämistä, kuumaa tai vähemmän kuumaa seksiä, ihan tavallista elämää kaurapuuron keittelyineen tai mitä tahansa mitä haluaisit sanoa, lähetä kirjoituksesi alla olevalla Avaudu tästä -lomakkeella. Haluamme, että Huonon Äidin yhteisön jäsenten kirjoituksissa näkyy kaikenlaisen vanhemmuuden, elämän ja rakkauden kirjo, sekä Priden aikaan että muulloinkin.

Avaudu tästä -lomake löytyy tuosta alhaalta Jaa oma tarinasi -kohdasta sekä tästä linkistä!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia