”On niitä hyviäkin miehiä ja isiä, haluan kiittää yhtä niistä” kirjoitti Huonolle Äidille Avaudu tästä -lomakkeella kiitoksensa julkaistavaksi lähettänyt lukijamme nimimerkillä Kiitos rakkaani:

”Kiitos rakkaani,

Sinä olit se joka nosti minut ylös päihdehelvetistä vaikka olimme vasta alkaneet tapailla, pidit sylissä kun itkin masennuksen kourissa ja sanoit että minä olen tässä ja me nousemme tästä yhdessä vahvempina kuin koskaan.

Siitä kului kolme vuotta ja saimme esikoisemme, minulle diagnosoitiin synnytyksen jälkeinen masennus ja taas sinä olit siinä pidit minut veden yllä et antanut hukkua. Kun tulit töistä otit esikoisemme ja käskit minut lepämään, teit ruoan ja siivosit kodin, teit kaikkesi että minä saan parantua. Kun yhtenä iltana itkin sinulta anteeksiantoa, että olen ollut niin huono äiti ja vaimo että sinä olet joutunut kaiken hoitamaan vaikka olet töissä, sanoit minulle  ’et sinä valinnut masennusta eikä se tee sinusta huonoa äitiä, minun tärkeinä tehtävä miehenä ja isänä on huolehtia perheestäni kun se sitä tarvitsee, se on minun työni’.

Sama toistui kun kuopuksemme syntyi, vajosin taas ja sinä olit siellä autoit minut ylös ja otit päävastuun.

Kiitän luojaa joka päivä että minulla sinut ja lapsillani on paras isä koko universumissa. Kiitos rakkaani että olet sinä.”

Myös sinä voit lähettää kiitoksesi julkaistavaksi, oli kohteena sitten puoliso, lapset tai vaikka anoppi.

Artikkelikuva Oziel Gómez.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “”Kiitos rakkaani että olet sinä””

  • Nimetön sanoo:

    Ihana kirjoitus! Näinhän sen rakkauden kuuluu näkyä että autetaan ja nostetaan toista ylös kun hän kaatuu.. Osat voivat joskus vaihtua teilläkin ja silloin on sinun vuorosi olla nostamassa häntä ylös.

  • Pia sanoo:

    ❤️