Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Visit Tampere.

Mitäpä jos lähdettäisiin Tampereelle? Eiseväliä!! (Tamperetta ja tarkoittaa kyllä!)

Suomalaisten suosikkikaupunki tarjoaa nähtävää ja koettavaa ihan kaikille, kattokävelystä ruokaelämyksiin!

Kaupungin sydämenä sykkii Tampereen Kauppahalli kantakaupungissa, Hjalmar Åbergin suunnittelemassa upeassa rakennuksessa. Pohjoismaiden suurimmasta kauppahallista kaikkea kalasta kenkiin ja vihanneksista viinereihin.

Lounasaikaan voi herkutella esimerkiksi 4 Vuodenaikaa -ravintolassa. Aito ranskalainen bistro tarjoaa tunnelmaa ja runsasmakuista ruokaa – oli kyä (= Tamperetta, tarkoittaa kyllä) hyvää!

Kivenheiton päässä Kauppahallista sijaitsee elämyksien elämys Roof Walk Finlayson Area, eli Kattokävely Tampereella. Kattokävelyssä pääsee tutustumaan Tampereen upeisiin maisemiin uudesta näkökulmasta, Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoilta käsin.

Kattokävelyllä liikutaan kulkusilloilla ja osallistujilla on turvavaljaat, jotka ovat kytkettyinä turvavaijeriin, joten ainutlaatuinen elämys on täysin turvallinen, vaikka korkeus välillä auhistuttaisikin (ks. kuva alla 😁) ja koska mukana on aina opas, kuulee maisemien ihailun ohessa historiallisia ja yllättäviäkin tarinoita Tampereesta. Huom! Näillä keleillä ei tarvinnu pipaa! (Pipoa, Tamperetta tämäkin) Kyä tarkenee!

Huonon Äidin ystävät voivat varata Kattokävelyn nyt erityishintaan, -20 % normaalihinnasta! Koodilla HUONOAITI tehtyihin kattokävelyvarauksiin saa 29.6.-1.7. välisenä aikana 20% alennuksen, ja varauksia voi tehdä kaikkiin lähtöihin syyskuun loppuun saakka.

Pientä tai vähän suurempaakin purtavaa tarjoaa kattokävelyn päätteksi tarjoaa tehdasrakennuksen katolla sijaitsee Café & Bar KATTO, joka tarjoaa kesäpäivään juomia ja syötävää. Upea kattopuutarha on myös näkemisen arvoinen! Rotvalliin aika pitkä matka, ei kannata horjahtaa!

Korkeuksista voikin seuraavaksi suunnata maan tasalle tallustelemaan. Mobiilisovelluksessa toimivat Amazing walks-reitit johdattavat sinut mielenkiintoisiin paikkoihin Tampereella, haastavat tietämystäsi ja samalla opit uutta kaupungista. Huonon Äidin perustaja Sari testasi Tampereen kaupunkihelmet -reitin, joka sisältää kysymyksiä ja tietoa Tampereesta, ja ohjaa mielenkiintoisiin paikkoihin kaupungissa. Tampereella syntynyt Sari ei saanut yhtään oikeaa vastausta reitin kysymyksiin, pärjäätkö sinä paremmin?

Taiteen ystävän kannattaa ehdottomasti tsekata Finlayson Art Arean vaikuttavat taidenäyttelyt, joita löytyy niin ulko- kuin sisätiloistakin! Taidetapahtumassa nähdään teoksia useilta taiteilijoilta 18.6.–22.8.2021.

Finlaysonin kuvauksellinen miljöö sopii haahuiluun ja ihmettelyyn – ilman ressiä, kuten Tampereella on tapana sanoa! Älä ressaa hyvä ihmine! Ernomaase makee paikka muuten! (suom. erittäin hieno)

Tampereen elämyspäivän päättää illallinen Ravintola Periscopessa, jonka upeat jälkiruoat vievät kielen mennessään! Ja kattokaa ny tätä maisemaa!!!

Periscopessa on siis katolla mainio baari ja ravintolassa jaettavat annokset paikallisia herkkuja ja maailman makuja. Juomapuoli oli varsin monipuolinen sekin.

Courtyard by Marriott Tampere-talon vieressä oli uusi tuttavuus, mutta käynti ei jää viimeiseksi kerraksi! Hotelli on moderni, erittäin siisti ja miellyttävä, siitä näkee pitkälle (jopa yliopistonsa ovelle toim.huom.) Mutta mikä tärkeintä, hotellissa on erittäin hyvä palvelu! Ja hotelliin on helppo pysäköidä. Vahva suositus!

Kaiken tämän lisäksi Tampere tarjoaa matkailijalle paljon muutakin, kuten vaikka maailman ainoan Muumimuseon! Lue ihmeessä lisää Tampereen kesätarjonnasta täältä.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia