Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Lahden Kaupunginteatteri.

Jenna (Anni Kajos) on jumiutunut huonoon parisuhteeseen ja päivästä toiseen samanlaisena toistuvaan työhön Joen kuppilassa. Taitava leipuri turruttaa tahmean kaurapuuroarjen hukuttautumalla piirakkaunelmiin: Jenna leipoo tunteensa piirakoihin, uskomattoman maukkaisiin sellaisiin, ja haaveilee piirakkakilpailun voitosta. Kilpailun palkintorahoilla Jenna voisi viimeinkin irtautua onnettomasta avioliitostaan, ja aloittaa sen oikean, hyvän elämän. Näin käynnistyy ihastuttava musikaalikomedia Waitress Lahden kaupunginteatterissa.

Kuvassa Anni Kajos, Tomi Enbuska. Kuva Aki Loponen.

”Leipomisinnostus heräsi, kun lavalla leivottiin vaikka minkälaisia piirakoita. Suolaista ja makeaa ja mitä erilaisimmilla nimillä.” – Huonon Äidin teatteritestaaja

Tavan tosielämä ajelehtii haavemaailman sivussa omalla painollaan, kunnes eräänä päivänä kaikki ei olekaan ihan niin kuin tavallisesti. Jennan huonon olon huomanneet työkaverit Becky (Ushma Olava) ja Dawn (Miila Virtanen) ojentavat Jennalle käteen raskaustestin, ja sitten huomataankin yhden ei-niin-romanttisen illan antaneen alkunsa uudelle elämälle. Äidiksi tulo ja loppuelämä vähemmän ihanan aviomiehen Earlin (Tomi Enbuska) kanssa ei nyt ihan istu Jennan unelmoimaan makeampaan elämään. Edessä on käännekohta, hetki jolloin on ihan pakko herätä haaveista ja työstää todellisuutta.

Kuvassa Ushma Olava, Anni Kajos, Miila Virtanen. Kuva Aki Loponen.

Raskauden myötä Jenna tutustuu hurmaavaan tohtori Pomatteriin (Mikael Saari), joka haluaisi tarjota Jennalle muutakin kuin ultraäänitutkimuksia. Nyt on se hetki, kun pitää tehdä päätöksiä. Uskaltaisiko Jenna tohtorin avustuksella ravistella itsensä irti tottumuksesta ja hypätä unelmiensa kyytiin?

Mikael Saari, Anni Kajos. Kuva Aki Loponen.

”Musikaalinumerot jäivät mieleen ja esityksen kruunasi lavalla koko esityksen ajan soittanut liveorkesteri.” – Huonon Äidin teatteritestaaja

Hersyvää huumoria pursuava musikaali viihdyttää koko esityksen ajan. Maailmalla hitiksi noussut musikaali Waitress nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa Lahden kaupunginteatterissa. Musikaalin on suomentanut Mikko Koivusalo ja ohjaajana toimii Ilkka Laasonen. Musiikin sovituksesta ja johdosta vastaa Antti Vauramo, ja upeasta lavastuksesta on kiittäminen Pekka Korpiniittyä.

”Yeisöstä aisti ihmisten iloisen tunnelman, kun vihdoin taas pääsee teatteriin.” – Huonon Äidin teatteritestaaja

Kelpaisiko sinullekin naurua pursuava ilta? Hyvä! Huono Äiti arpoo yhdelle onnekkaalle kaksi lippua Waitress-musikaalia katsomaan! Kerro meille kommenteissa kenet sinä ottaisit mukaan teatteriin, ja olet mukana! Ja jos et jaksa odottaa arvontatuloksia, lippuja Waitressiin saa myös täältä. Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken 2 lippua Lahden kaupunginteatterin Waitress -musikaalinäytelmään. Osallistumisaikaa on 27.3.2022 saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti EDIT! Arvonta on arvottu ja voittajaan on oltu yhteydessä. Arvontaan osallistuneet kommentit yhteystietoineen on poistettu. Kiitos kaikille osallistuneille!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia