Huono Äiti on ratissa tomerasti koko kesän ihanalla Mitsubishi Outlander Phev -ladattavalla sähköautollaan ja tarkkailee liikennettä. Sähköautoviikko nro 3 toi Huonon Äidin tielle monta URP-Oa. Ethän vain ole URP-O? 

kuva-168URP-Ot esiintyvät liikenteessä seuraavilla tavoilla:

1. URP-O puhuu kännykkään, tekstaa sekä lähettää sähköposteja yhtä aikaa kuin ajaa säällä kuin säällä ja lastilla kuin lastilla vähintään 20 km ylinopeutta.

2. URP-O tekee ohituksia keltaisella viivalla ja kaikissa niissä paikoissa, joissa näkyvyys on olematon, koska hän on kuolematon teiden kuningas, jota keltaiset viivat eivät koske.

3. URP-O ajaa taajamassa vähintään 80km/h, etenkin, jos havaitsee lapsia tai lapsista ilmoittavia liikennemerkkejä.

4. URP-O seisoo äänimerkin päällä heti jos edessä on hidas ajoneuvo tai kuljettaja, joka ei osaa just oikeaa reittiä ja näin hidastaa nanosekunnin URP-On matkaa.

5. URP-O näyttää keskisormea ja huutaa v-sanoja heti kun asiat menevät hänen mielestään ei-toivotulla tavalla. URP-O tekee niin myös silloin kun kyydissään on liuta lapsia.

Ei tämä HUON-O Autoilijakaan mikään pyhimys ole, mutta kaahaus ei kuulu tapoihin. Sen sijaan päästötön ja ilmainen kaupunkiajelu sähköautolla, jonka yksityiskohtia täältä ja täältä.

Huonon Äidin yhteistyökumppanin Mitsubishin lisätietoa autosta täältä.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Hei URP-O, sinut on nähty!”

  • jenni sanoo:

    URP-O pysäköi kuvakooste on ollut harkinnassa. Pysäköintikielto = pysäköi tähän. 3 parkkiruutua vierekkäin = pysäköi pokittain. Pelastustie = jätä auto vähän reunempaan, jotta polkypyörällä mahtuu ohi. Ja jos sitä ei merkein ole erikseen kielletty se on sallittu.

  • Rimpula sanoo:

    Eilen yksi URP-O päätti kokeilla onneaan, ja lähti ohittamaan mutkaan/ylämäkeen ja ihan umpikeltaisilla viivoilla. Minä tulinkin kurvin takaa vastaan koko omaisuus, miestä ja parikuista vauvaa myöten matkassa. Onneksi ehdin painaa jarrua sen verran ettei pelti rytissyt – audikuski sen sijaan painoi vaan kaasua ja ehti hädin tuskin omalle kaistalle meidän ja ohitettavan välistä. Meikäläinen ehti painaa torvea ja mies heilautti keskarin pystyyn, joten ilmeisesti urpon vikaa löytyy myös meidän auton sisältä. Mutta se munapää ansaitsi sen.

  • Tuula sanoo:

    Todellakin, URP-Oja on näkynyt teillämme enenevässä määrin! Olen jo kauan miettinyt, että mikä ihmisiä oikein vaivaa, kun suurin osa autoilijoista on kuitenkin melko tavallisia, perheellisiä työssäkävijöitä. Mutta sitten, kun istutaan ratin taakse, niin ääliömäisesti liikenteessä käyttäytyvä URP-O on syntynyt! Unohdit mainita listassasi VILKUN, eitä sitä nyt muille tarvitse kertoa, jos aiot yllättäin vaihtaa kaistaa tai kääntyä, YLINOPEUDELLA kaiken lisäksi.