Tämä on kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resorts Oy:n kanssa.

Se on kesä kylmimmillään/ kauneimmillaan/koleimmillaan/ihanimmillaan ja lomailun parasta aikaa. Tosin hyväkin äiti voi toisinaan unohtaa tehdä ne lomasuunnitelmat “ajoissa” ja sitten pyöritelläänkin peukaloita pihakeinussa. Mutta äläpä huoli, vielä ehtii reissata ja suunnitellakin! Ensin pitää vain päättää, millainen loma olisi eniten omaan makuun: mökkiloma, kaupunkiloma tai kenties kylpyläloma. Sen jälkeen otetaan suunnaksi Holiday Clubin verkkosivut ja matka on suunniteltu käden käänteessä! Ja tilaamalla  Holiday Clubin uutiskirjeen saa -15% etukoodin, jonka voi hyödyntää heti loman varauksessa – tilaa TÄSTÄ

Budjettivinkkinä: Holiday Clubilla on olemassa myös arkitarjous elokuun 11 päivä eteenpäin, eli kun majoittuu sunnuntaista alkaen niin se on edullisempaa. Elokuukin on kesää!

Kesäyö joen rannalla

Mökkiloma

Nyt nostalgialasit silmille ja muistellaan omia lapsuuden kesäpäiviä mökkeilemässä!! Mökkieväinä kaasupolttimella lämmitettyä purkkihernekeitto, jälkkäriksi muurinpohjalettuja nuotiolla ja iltapalaksi saunan jälkeen paistettiin makkaraa takassa. Itse saunominenkin oli oma elämyksensä: kiukaan vesisäiliössä kiuhuvaksi kuumennettua vettä piti aikuisen lotrata kylmään lähdeveteen, että saatiin sopivan lämpöistä pesuvettä. Ei ollut juoksevaa vettä missä suihkutella ja hiukset pestiin vähän turhan kylmässä jokivedessä kosken keskellä, kun ei ollut mökkitontilla parempaa uimapaikkaa. Ei ollut älypuhelimia joita räplätä ulkohuussissa, johon juostiin kumpparit jalassa yöpuku päällä mansikkamaan halki. Eipä siellä viihtynytkään kuin mahdollisimman pienen hetken, kun hyttyset hyökkäsivät heti tilaisuuden tullen paljaan takapuolen kimppuun ja tuoksu huussissa oli… no kuin huussissa konsanaan.

Puita saunan lämmittämiseen

Ihania aikoja ja muistoja, joita tahtoisi omienkin lasten saavan kesälomiltaan. Mutta vaikka pienimmät perheenjäsenet saa helposti kulkemaan mukana melkein mihin vaan, niin nykyteiniä, tai esiteiniä, on vähän vaikeampi houkutella viikoksi majapaikkaan ilman sähköä, juoksevaa vettä ja muita mukavuuksia, kuten nettiyhteyttä. Onneksi mökkilomaakin voi nykyaikaistaa, vaikka ennen olisikin ollut paremmin. Holiday Clubin tasokkaat ja tilavat loma-asunnot tarjoavat mökkilomaa mukavuuksilla ympäri Suomea. “Mökeillä” on mm. oma sauna, jonka voi lämmittää vapaasti vaikka iltakymmeneltä, täydellisesti varustellut keittiöt, jos tulee tarve lämmittää vauvan vellipullo aamuviideltä, sekä useita makuuhuoneita isommillekin perheille. Niin ei teininkään tarvi nukkua äidin kainalossa (jos ei ihan välttämättä halua)

Bonusta on myös se, että koska loma-asuntoja huolletaan läpi vuoden ja siivouksenkin hoitaa joku muu, ei ole pelkoa että tarvitsisi mökille saapuessa siivota horrostavia kimalaisia tai talvimajoituksen aikana menehtyneitä oravia ennen kuin pääsee nauttimaan makkaroista. Nimimerkillä Kokemusta On.

 

 

Luksusta lomalla

Joskus tekee mieli vaan lomailla myös ruoanlaitosta ja pukeutumisesta. Tai ainakin tahtoikäisen pukemisesta. Silloin voi valita lomakohteekseen hotellihuoneen Holiday Clubin kylpylästä. Pääsee valmiiseen aamupalapöytään ja huoneesta voi hipsiä kylpylään pelkässä kylpytakissa! Muista kuitenkin se uimapuku kylpytakin alle.

Holiday Clubin hotellihuoneissa kahden aikuisen lisäksi voi majoittua 1-2 lasta. Tämä on ns. perhehuone, jossa lapset majoittuvat avattavalla vuodesohvalla. Useamman lapsen kanssa matkustaessa voi hyödyntää lisämaksullisia lisävuoteita osassa kohteista, tai varsinkin vanhempien lasten kanssa toimiva vaihtoehto on varata kaksi vierekkäistä huonetta. Kolmannet lapset voivat majoittua myös ilman omaa vuodetta, 4-14-vuotiaat lisämaksusta 15€/vrk, sisältäen aamupalan ja kylpylän käytön, ja alle 4-vuotias veloituksetta. Eikä mikään kiellä jättämästä puolisoa kotiin isovanhempien vahdittavaksi, tällöin huoneeseen saa mukaan useamman lapsen!

Useissa kylpylöissä toimii myös Harmony Spa, josta voit varata ylellisen kasvohoidon, jalkahoidon tai hieronnan kylpylälomasi yhteyteen. Yli 12-vuotiaat lapset voivat polskia kylpylässä jo ilman aikuisen valvontaa, ja jos on niin onnekas että matkustaa puolison kanssa, voi pienemmät lapset jättää toisen vanhemman kykeneviin käsiin tunniksi tai pariksi ihan ilman huonoa omaatuntoa!

Loma anopin kanssa

Rohkeimmat elämysmatkailijat lähtevät lomalle kahdestaan anopin kanssa, vähemmän uhkarohkeat ottavat puskuriksi puolison ja lapset. Ehkä jopa muitakin sukulaisia. Jos mukana on koko suku ja lemmikit, on valintasi ehdottomasti Holiday Clubin loma-asunnot ja Holiday Club -kylpyläkohteisssa sijaitsevat Villas-lomahuoneistot ja -asunnot. Loma-asuntojen useissa makuuhuoneissa majoittuu mukavasti isompikin porukka, ja myös lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan.

Jos valinta omaksi lomaksi tuntuu vaikealta, voi inspiraatiota, lomakokemuksia ja vinkkejä käydä lukemassa Holiday Clubin Lomavinkit -sivustolta. Sieltä löydät mm. lasten kanssa lomailuun keskittyvän Beben kanssa -osion, parisuhdelomailijan Kullan kanssa -osion ja lomafiiliksen, jossa voit tutustua Holiday Clubin asiakkaiden somessa jakamiin lomakuviin!

Tämä on kaupallinen yhteistyö Holiday Club Resorts Oy:n kanssa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia