Jos nainen epäilee pettämistä, hän on yleensä oikeassa. Tämä on vanha uskomus, ja yksityisetsivä vahvistaa väitteen kokemustensa perusteella.

Totta kai on olemassa överimustasukkaisia naisia (ja miehiä) jotka syyttävät puolisoaan pettämisestä turhaan. Mutta se ”naisen vaisto” voi pohjata asioihin, joita on havainnut, mutta ei välttämättä osaa eritellä.

Pettäjien käräyttämiseen erikoistuneen yksityisetsivän mukaan petturimiehen tunnistaa näistä seikoista:

Muuttunut käytös

Mies pukeutuu tyylikkäämmin, treenaa enemmän ja tuoksuu paremmalta. Koska miksi vaivautua vaimon vuoksi?!

Omituinen sekoilu puhelimen kanssa

Outoja viestejä, puhelimen käyttöä outoon aikaan, luuri mukaan kaikkialle, uusi suojakoodi…nämä merkit pätevät nykyään lähes jokaiseen kännykän käyttäjään, mutta ovat etsivän mukaan merkkejä pettämisestä.

Vihaisuus

Pettävästä miehestä voi tulla kiukkuinen ja riitaa haastava. Hän voi käsitellä syyllisyyden tunteitaan olemalla vihainen, tai kehittää riitoja siksi, että pääsisi pois kotoa.

Poissaolot

Pettävällä miehellä on kaikenlaisia menoja ja kiireitä, eikä vaimo enää pääse menoihin mukaan.

Entä mistä merkeistä tietää naisen pettävän? Lähetä tarinasi allaolevalla lomakkeella!

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 10 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

10 vastausta artikkeliin “Etsivä paljastaa: Näistä merkeistä tiedät, että mies pettää”

 • helena sanoo:

  jännä kun mediassa aina puhutaan miesten pettäneen naisiaan minä olen tuntenut vain naisia jotka pettävät miehiään,naiset ovat niin ovelia ettei miehet uskoisi ikinä heidän pettävän ,eivätkä naiset jää kiinni vasta kun jos haluavat päättää liiton kertomalla itse.Itse uskon että pahasti mustasukkaiset puolisot on juuri niitä jotka pettävät.

 • Yksin_parempaa_elämää sanoo:

  Itse luulin löytäneeni loppuelämäni miehen joka vaikutti täysin exän vastakohdalta. Huomioi. Toi kukkia kauppareissulta. Kehui. Kaikki nämä puuttuivat pitkästä aiemmin päättyneestä suhteestani. Sitten tuli kavereiden kanssa reissuja. Harrastus alkoi viedä enemmän aikaa. Satuin puhelimesta huomaamaan ulkomaanreissun puhelut/viestit naisilta ja epäilyni heräsi. Totesin että tainnu olla ykkösrentoutumismatka ja että ehkä tämä olikin tässä. Viikko erostamme alkoi harrastuskaverin kanssa olemaan eli oli valmiiksi katsottu uusi.

 • Parempi ilman kun huonon kanssa sanoo:

  Niin tuttua…..
  Mies saattoi roikkua puhelimellaan keskellä yötäkin,ei suostunu näyttään kelle viestitteli,nukkuikin puhelin kädessä tai puhelin tyynyn alla,teki katoamistemppuja,meni ”ylitöihin” ,oli hermostunu ja levoton,seksiä ei enään yhtäkkiä halunnut tai se oli aivan erilaista,sellaista velvollisuuden täyttämistä,tuoksui pari kertaa hajuvedelle…..epäilin ja kysyinkin pari kertaa suoraan. Hyvä ettei päälle käynyt!
  Vuoden seurustelun jälkeen jätti mut ja heti ”löysi” uuden onnen,naapuritalostaan. Kas kummaa! Jätkä oli muutenkin läpeensä mätä. Kusetti ja varasti multa tavaroita.
  Haukkua mua mielisairaaksi ja laittoi juoruja liikkeelle. Loppui kun uhkasin tehdä rikosilmoituksen.
  Sen jälkeen ei ole ollut luottoa kehenkään. Yksin on hyvä olla.

 • SusanneB sanoo:

  Voisin kirjoittaa pitkän listan mutta kerron pari: salaa luin hänen kännykkäviestit ja oli pusi pusi. Ja oli soittanut naiselle yöllä kun minä olin nukkunut. Työmatkalla oli mukana viagra jne. Mutta ei myöntänyt ja sanoi että minä mustasukkainen. Erosin ja sai kaikkien vihat päälle. Sehän oli minun syy että erosimme. Hänen vanhemmat vihavat minua ja puoli kylää. On rankkaa mutta minähän tiedän totuus.

  • Syntipukki ilman syytä sanoo:

   Tiedän tunteen. Olen samassa asemassa ollut eron jälkeen. Kaikki käänsi selkänsä mulle vaikka puhuin hänestä totta,mitä oli tehnyt ja touhunnut.

   • helena sanoo:

    tätä en ymmärrä miksi pitää alkaa ex kumppania mustamaalaamaan vaikka olisi pettänytkin tai jos oot epäillyt.No toivottavasti teillä ei ole lapsia ettei lapsille mustamaalata isää ja jos ympäri kylää oot kertonut miehesi touhuista.Ollaan aikuisia vaikka sattuiski

 • Karma kyllä hoitaa sanoo:

  Kaikki merkit pitävät paikkansa. Alkuun jäi soitot vähemmälle, kiireeseen vedoten. Hellyyden osoitukset ja sanat väheni. Kysyttäessä mikä on, ei mikään oli vastaus. Kaikki on hyvin. Vähän väsynyt vain. Tuli ihmeellisiä 600 km kesälomareissuja, muka itsetutkiskelua johon ehdottomasti mentävä yksin. Totuus oli toisen naisen luo. Vaimo ei saa soittaa matkan aikana, mies soittaa. Jos vaimo erehtyy iltamyöhällä soittamaan päivän kuulumiset, mies ärjyy puhelimeen, ”no mikä sulla nyt on”. Kotona äksyillään tuon tuostakin. Tai ei keskustella mistään. On väsymystä mukamas. Tulee outoja puheluja nimellä mutta ei tunne 😮 ei vastaa. Pistää exänsä aikuisten lasten piikkiin. On kuulemma heidän kampaaja 😮 varmaan aikoja kyselee, ohhoijaa. Kylläpä mies voi vajota alas ja kuvittelee vielä vaimon sen sen uskovan. Puhelin kulkee joka paikkaan mukana. Piippailee yölläkin. On kuulemma työpaikan ryhmä viestejä. Hahaa🤣 lähettelee reissultaan vanhoja ystävien kuvia jotka muka reissuissa mukana. Tai kuvia joissa ei päitä. Jalat kuvissa ei täsmää miehille 🤣Rakennuksia jotka ei täsmää paikkaan jossa kertoo olevansa. Verhotkin vaihtuu miesporukan mökkisaunassa 10 min. Eli kyseessä vanha kuva ja uusi kuva. Kertoo siis sitä että samassa saunassa on oltu ennenkin. Kännissä kun ei muista että on aiemmin kuvia laittanut. Puolentoista vuorokauden työputken jälkeen jaksaa heti vuoron päätyttyä hyvin lähteä ajamaan 600km. Muka poikien reissulle syys – siivousta mökille tekemään. Soittaessa vahingossa kertoo paikan joka oli 400 km huti, missä ois pitänyt olla. Siitä mainitessani, ”ärjyi että mitä se sulle kuuluu mistä ajan”. Värjättiin, hiuksia, laihdutuskuuria, salitreeniä tuli myös. Paljon risteilyjä poikien tai kaverin kanssa. Voi kaveri parat jos vain tietäisitte miten paljon ootte mieheni kanssa reissanneet 🤣 Jos jossain yhdessä käytiin, yritti mollata, piikitellä ja etsiä vikoja minusta. Koiraa ei juurikaan ulkoiluttanut. Nyt lähti vaikka keskellä yötä kaatosateeseen. Saattoi olla vaikka tunnin tai enemmän. Koira parka. On siis pieni seurakoira. Sormus myös alkaa tehdä haittaa. Sitä pyöritellään ja vaihdetaan sormessa. Sormet on muka turvonneet yms. sepitystä. Ystävälliset kaverit kertoo ettei ole sormusta pitänyt aikoihin. Lopputulos oli että tinderistä hakenut nartun ja tietenkin nartulle valehdellut olevansa eronnut. Eipä ollut edes avioeroa vaimon kanssa puheeksi ottanut.

  • Pulu sanoo:

   Hei,

   Sympatiat täysin sun puolella ja onneksi olet nuo varoitusmerkit huomannut. Mutta mikä tekee tästä toisesta naisesta ”nartun”, jos hän on (omien tietojensa mukaan) sinkkumiehen kanssa alkanut tapailemaan? Häntähän on huijattu tässä aivan yhtä pahasti saman miehen toimesta. Miksi suhtautua noin vihamielisesti ja haukkua toista viatonta naista?

 • Hyvä kun meni sanoo:

  Juu, yllämainitut ilmeni. Lisäksi hän alkoi yhtäkkiä ostaa kotiin mustamakkaraa ja kielileikkelettä. Fiksut ihmiset kuulemma syö sitä. Meillä ei oltu syöty 25 vuoteen. Mutta mikäs siinä. Totesin vaan, ettei uudella ole palautusoikeutta.

 • Koo sanoo:

  Meillä oli kaikki nuo vuoden ajan enkä tajunnut. Jälkikäteen en ymmärrä, miten pystyin olemaan niin sinksilmäinen ja luottavainen. Enää ei onnistuisi.