Entisaikaan oli miehet rautaa, laivat puuta ja pettäminen haastavaa! Piti oikein lähteä kotoa etsimään joku, jonka kanssa vehkeillä puolison selän takana. Nyt pettäminen tai ainakin sen suunnittelu onnistuu kätevästi kotisohvalta tai aviovuoteesta.

Kännykän deittisovellukset ja chattaaminen ovat tehneet pettämisen ennenäkemättömän helpoksi. Esimerkiksi Tinderiin voi tehdä valeprofiilin, ja etsiskellä sopivaa kumppania missä ja milloin vain. Monet tekevätkin juuri näin, mikä kävi ilmi Huonon Äidin Tinderkokeesta.

Sama on huomattu myös Briteissä, jossa lakifirmat kertovat nettipettämiseen liittyvien avioerojen lisääntyneen selvästi. Pettävällä osapuolella on voinut olla useita netin kautta löydettyjä ihastuksia, joiden kanssa joko chattaillaan tai tehdään enemmänkin. Osalla pettäjistä on eri puhelin päivänvaloa kestämättömiä puuhia varten.

Vaikka puhelinta ei räpläisikään pettämismielessä, jatkuva muiden kanssa chattaaminen ja nettiin uppoutuminen hajottaa parisuhdetta sekin. Joissain perheissä on otettu käyttöön kännykkäparkki eteisessä lapsille. Ehkä pariskuntienkin pitäisi ottaa vastaava käyttöön?

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Petturi näprää puhelinta”

  • Ihan kohta sinkku sanoo:

    Meillä miehellä on puhelin koko ajan käden ulottuvilla. Vaihtoi pääsykoodin puolisen vuotta sitten, kun ilmoitin että tiedän hänen harrastuksestaan tuijotella instagramin tyttöjä, parhaillaan ottaa niistä kuvakaappauksia puhelimeensa, jotta löytää ne helposti uudestaan. Instahaku on täynnä peppunaisia… Kylläpä tässä tulee väkisinkin mieleen, ettei oman muijan peppu enää kelpaa. Tietokone ilmestyi parin kuukauden päästä mukana kun hän ei vielä edes asunut kanssani. Facebookissa pitää käydä vartin välein kyttäämässä mitä muut tekee, kuka tykkää ja kommentoi kenenkin juttuja ja ketä nämä tyypit on. Myös facehaku on täys naisten nimiä. Ottaa jo niin paljon päähän tuo puhelimen räpeltäminen, että saa pakata kohta kamansa ja tuijotella niitä peppuja ihan jossain muualla. Se on salainen paikka tuo miehen puhelin ja se tappaa meidän suhteen. Harmi, mutta ei minun tarvitse sietää ihan kaikkea. Ja vaikka hänelle olen aiasta sanonut niin ei sillä ole vaikutusta. Sitten hän tekee tuota salassa.

  • Nettipetetty sanoo:

    Mulla on menossa juuri tuollainen suhde. Ja vielä ihan alussa! Muutaman kuukauden seurustelun jälkeen mies jäi kiinni aktiivisesta deittiprofiilista, muka ex oli varastanut tunnukset ja teki kiusaa – kuka uskoo? Löysin hänen toisen deittiprofiilin ja nyt oon hänen kanssaan viestitellyt valeprofiilini kautta… Haluan saada hänet kiinni, ettei voi selitellä mistään exästä…
    Suututtaa, miksi pitää huijata tuollalailla jo heti suhteen alkumetreillä. Ihan petetty olo.