Anoppi on 86 vuotta. Sen ikäisille sattuu ja tapahtuu ja välillä joutuu sairaalan sänkyyn. Vaan anoppini ei ole lannistuvaa sorttia.

Kun köpötin kukkakippuni kanssa anopin sairaalasängyn viereen, hän hihkaisi ensimmäiseksi: Ai kauheeta! Sun pitää nähdä mun näin hirveän näköisenä!

Tällä anoppi viittasi kampaamattomaan tukaansa ja lohjenneeseen kynsilakkaan. ”Täällä kyllä nainen niin äkkiä rapistuu”, hän jatkoi siihen. Siitä tuli hyvin huojentunut olo, tuntui heti siltä, että anoppi lähtee tältäkin sairaalareissulta hyvin nopsaan ja omin jaloin kotia kohti. Ja vain sen takia, että anopilla on elämänasenne kohdallaan.

Anoppini ei ole mikään hienostonainen, mutta kampaa silti tukkansa ja käyttää kynsilakkaa vaikka ei kotoa juuri liiku mihinkään. Hän on aina hyvällä tuulella ja hyvässä huumorissa. Hän saattaa järäyttää kahvipöytää esimerkiksi kysymällä: onhan teillä seksielämä ihan kunnossa? Koskaan ei tiedä mitä saa siis kahvin mausteeksi.

Gin Tonicia tarjotaan usein. Anopilla on aina kello 22 Gin Tonic -hetki ja sairaalasängyn vieressä taas sovittiin, että otetaan Gin Tonicit kun anoppi pääsee sairaalasta. Ja muten varmasti otetaankin.

Kun omat vanhempani kuolivat ennenaikaisesti sanoin anopille, että nyt on kuule kaikki vastuu sun harteillasi. Ainakin esikoiseni ylioppilasjuhliin asti on hengen pihistävä. Anoppi on silloin 98 vuotta. Minusta tuntuu, että tuolla elämänasenteella hän on juhlavieraiden joukossa simpsetit suorana. Ja takuulla juodaan Gin Tonicia.

Anopin mielestä nainen ei ole koskaan liian vanha ja tämähän on täysin totta!!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia