Syksy selättää meidät, mutta sen ei ole pakko! Syksyn ja pimeän talven läpi voi surffata elinvoimaisena kun muistaa pari konstia:

Tapasin ravintoterapeuttini Sinikka Pakemanin (sinikkapakeman.com) ja tenttasin häneltä parhaat ohjeet syksyn turmiollisen vaikutuksen varalle. Olen tehnyt hänen kanssaan todella pitkään yhteistyötä ja hän on yksi niistä kolmesta ammattilaisesta, joiden avulla olen saanut oman terveyteni nostettua varsin huonosta jamasta takaisin hyvinvoinnin tielle.

(Sairastuin 2004 pahaan ruokamyrkytykseen, joka tuhosi vastustuskykyäni. Vuonna 2010 hirveä suru ja stressi viimeistelivät vastustuskyvyn menetyksen ja minulle annettiin neljä reumatautidiagnoosia. En lähtenyt reumalääkitykselle vaan lääkärit Antti Heikkilä, Erkki Antila sekä Sinikka hoitivat minut hyvään kuntoon ravinnolla. Eli lähdettiin parantamaan se pilalle mennyt suoli suomeksi sanottuna.)

No niin, tämä syksy sitten ja Sinikan ohjeet:

 

  1. Syökää hyvät ihmiset kotimaisia marjoja. Huono Äiti on havainnut, että niitä voi ostaa kaupan pakastealtaasta kokonaisedullisiin hintoihin. Marjat vastustavat esim. flunssaa tukemalla immuniteettia.
  2. Ottakaa Omega 3:sta. Omega 3 vaikuttaa mielialaan ja pitää yllä vireystasoa. http://www.valioravinto.fi/pellavansiemenoljy
  3. Ottakaa Omega 7:ää. Se tukee myös vastustuskykyä. http://www.valioravinto.fi/omega7-tyrnioljykapseli
  4. Muistakaa D-vitamiinin merkitys myös lapsilla.
  5. Muistakaa valkosipuli muodossa tai toisessa. http://www.valioravinto.fi/kyolic. Tiesitkö muuten, että flunssan aiheuttama tukkoisuus haihtuu todella nopeasti kun pidät hetken aikaa nenässä valkosipulinkynsiä…
  6. Yrittäkää välttää sokerisia juttuja, koska ne heilauttavat mielen ylös ja alas. Juu tiedän, tämä on tosi paha rasti.

Miksi juuri linkkaamani tuotteet? Olen käyttänyt niitä itse vuosia. Sen vuoksi voin suositella niitä ja rohkenin pyytää Valioravintoa Huonon Äidin yhteistyökumppaniksi.

PS. Näitä ravintoterapeutti ei suositellut, mutta Huono Äiti suosittelee:

– Hervoton nauraminen ja hyvä seksielämä ovat erinomaisia lääkkeitä mihin hyvänsä vuodenaikamasennukseen sekä viluisuuteen! Suosittelen myös kunnon villasukkia!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia