Lasten kanssa tajuaa, että todellakin voit olla tällä sekunnilla suu naurussa ja jo hetken päästä huudat kuin raivoapina. Tämä kirjoitus on omistettu Sinulle, joka yrität parhaasi, mutta olet kumminkin ihan ihminen vaan:

 

Hyvä vanhemmuus on kuin saippuakupla, jota ei koskaan tavoita ennen kuin se poksahtaa. Tässä lista hyvän vanhemman ominaisuuksista Huffington Postin mukaan:

1. Hyvät vanhemmat tajuavat, että heidän parisuhteensa heijastuu lastensa elämään ja sukupolvien yli. Kiintymyksen, vihan, välinpitämättömyyden tai rakkauden osoittaminen puolisolle vaikuttaa suoraan lasten elämään.

2. Hyvät vanhemmat ymmärtävät, että heidän maailmansa voi pyöriä lasten ympärillä, mutta koko maailma ei.

3. Hyvät vanhemmat omistautuvat lapsen kiinnostuksen kohteille ja näyttävät sen. Olemalla kiinnostunut jääkiekosta tai Pokemon -korteista vanhempi osoittaa lapselle elämää rakentavaa kunnioitusta.

4. Hyvät vanhemmat suhtautuvat rahaan, ruokaan ja alkoholiin terveesti, koska suhde kaikkiin näihin opitaan kotona ja se suhde kantaa läpi elämän.

5. Hyvät vanhemmat ylläpitävät hyvät suhteet omiin sisaruksiinsa. Tällä esimerkillä he kannustavat lapsiaan pitämään hyvää suhdetta omiin sisaruksiinsa, koska se suhde kantaa elämässä pisimmälle.

6. Hyvät vanhemmat pystyvät kertomaan lapselleen jos tämä ei ole hyvä jossakin. Hyvä vanhempi ei uhraa uskottavuuttaan kohteliaisuuden vuoksi vaikka se olisi se helpompi tie.

7. Hyvät vanhemmat ovat yhtä kiinnostuneita esikoisen kuin kuopuksenkin asioista. Tämä on vanhemmuuden suuria haasteita.

8. Hyvät vanhemmat pistävät lapsen tekemään parhaansa vaikka lapsi olisi väsynyt tai asia ei juuri nyt huvittaisi. Lapset, joilta vaaditaan, oppivat keskittymään ja tekemään parhaansa elämässä.

9. Hyvät vanhemmat muistavat, että juuri sillä hetkellä kun lapsi vihaa häntä ja raivoaa kyynelissä, vanhempi tekee parastaan. Raivokohtauksen edessä ei voi antaa periksi, vaikka se sillä hetkellä olisi kuinka houkuttelevaa.

10. Hyvät vanhemmat osaavat katsoa peiliin. Kun lapsi on ahdistunut, hyvät vanhemmat eivät panikoi vaan menevät ihan ensin itseensä.

11. Hyvät vanhemmat eivät suhtaudu lapsiinsa kuin toistensa klooneihin vaan antavat jokaiselle yksilölle yksilöllistä kohtelua.

12. Hyvä vanhempi ei koskaan unohda, että hän on aikuinen ja lapsi on lapsi.

Jokainen joka listan lukee, tajuaa, että ei tuohon kukaan oikeasti pysty. Tässä pelissä hienointa onkin se, että oman pienuutensa pystyy tunnustamaan – hei, minä olen vain ihminen, mutta minä yritän – tässä emojien kirpeässä vuoristoradassa.

Kaikki parhaansa yrittävät ovat palkintonsa ansainneet!

 

Emoji-625N

 

Arvon kaikkien parhaansa yrittävien ja silti ihan tavallisten äitien ja isien kesken 3 tuotepakettia kirpeää uutuutta eli Emoji Aakkoset -tuotepakettia! Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee kommentoida tämän jutun kommenttikenttään jollakin emojilla – valinta on vapaa!

PS. Tämä on kaupallinen yhteistyö Cloettan kanssa. Ehdotin yhteistyötä, koska tykkään herkuista. Emoji Aakkoset ovat ihan järjettömän hyviä ja koukuttavia. (Rehellinen tuotetestausarvio).

#aakkoset ja #aakkosetemoji #elämäon

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 14 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

14 vastausta artikkeliin “Vanhemmalla on emojit pinnassa”