Huono Äiti on saanut  jo kuukauden lainata ladattavaa sähkö/bensa-autoa Mitsubishi Outlander Pheviä. Kapunkikilometrit ovat sillä olleet kokolailla ilmaisia ja päästöttömiä sekä maantieajo tilavaa ja mallikasta. Yksi asia Japanin inzinööreiltäkin on kuitenkin päässyt unohtumaan:

Nimittäin pleksilasi, jonka saa napin painalluksella nostettua takapenkin ja etupenkin väliin, kun takapenkin meno uhkaa mennä helvetilliseksi. Syyt menon yltymiseen ovat moninaiset, kuten:

– toi katsoo mua ivallisesti!

– toi kaivaa nenää ja pyyhkii selvästi räkää mun puolelle!

-toi tönii/potkii/tuuppii/kinaa/kiusaa/kutittaa!

– toi ei anna mun lukea rauhassa!

– toi syö mun karkkeja!

– toi pitää kättä/jalkaa/korvaa/kassiaan/Aku Ankkaansa mun puolella!

– toi puhuu mulle!

– toi huutaa mulle!

– toi hengittää!

– toi haisee/piereskelee/tekee tahallaan pieruääniä!

Joskus takapenkki syyttää myös etupenkkiä vääristä toimista, kuten:

– sä ajat liian hiljaa!

– sä ajat ylinopeutta!

– sä ajoit päin punaisia/keltaisia!

– sä et koskaan pysähdy, kun mä pyydän!

– sä et koskaan osta niitä eväitä, joita mä pyydän!

– sä et koskaan kato tänne takapenkille, kun mä pyydän!

– sä et koskaan kuuntele niitä radiokanavia, joita mä pyydän!

Että hyvät Japanin autoinzinöörit, ei kai se niin vaikeaa ole keksiä yksi äänet eristävä sähkökäyttöinen pleksi etupenkin ja takapenkin väliin, jos te kerran ootte keksineet kokonaisen sähköladattavan auton!

Siihen ihkuun autoon voi tutustua täältä. 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Vaikka kuinka ihku hybridi-SUV, takapenkki on aina takapenkki”

  • RiiAnn sanoo:

    Kuule, kokeile seuraavan kerran, jos pystyy vaan tekemään, kurvaa lähimmälle pyssäyspaikalle ja sammuta auton moottori. Älä sano mitään. SItten kun se sota loppuu, lähdet uudelleen liikenteeseen…ja taas sama uudelleen, äkkiä älyävät että olet tosissasi! 😀