Voi miten haluaisin tarjota juhlat kaikille 16 000 Huonon kaverille! Tähän ensimmäiseen kutsuun tarvitaan kuitenkin hivenen arpaonnea:

Tervetuloa Huonon Äidin ja Gastrobar Emon yhteisjuhliin tiistaina 22.10. kello 17 Gastrobar Emoon, Kasarmikatu 44, Helsinkiin! Gastrobar Emon ja Huonon Äidin ensimmäinen happening avaa Äiti ja Emo -yhteistyön eli suoranaisen juhlien ketjun!

Gastrobar Emo on Huonon Äidin valinta, koska se on tällä hetkellä Helsingin kuumin ja uusin paikka. Ja, koska sen takana on hyvä ystäväni Terävän Pekka joukkueineen. Pekan ja joukkueen Olo-ravintolahan on saanut sen himoitun Michelin-tähdenkin. (Suomeksi = koska Huono Äiti osaa hädin tuskin lämmittää eineksiä, on syytä valita yhteistyökumppanit parhaasta päästä). Onhan tuo nimikin kyllä jonkinlainen enne…

Mutta miten siis pääset osalliseksi näistä ensimmäisistä juhlista:

Huono Äiti tarjoaa juhlat viidelle (5) ystävälleen ja hänen yhdelle seuralaiselleen (5×2). Juhlijat valitaan arpomalla. Voit osallistua arvontaan nimimerkillä tähän kommenttikenttään. Arvon voittajat maanantaina iltapäivällä. Toivon, että osallistumisesi on sitova, jotta kukaan ei jää rannalle turhan takia.

Muuten, Gastrobar Emosta voi myös käydä tykkäämässä, jos hyvä ruoka ja viini ovat lähellä sydäntä!

https://www.facebook.com/pages/Gastrobar-Emo/148779615293470?fref=ts

Onnea arpajaisiin ja kiitos kun olet Huonon Äidin ystävä!

— Huono Äiti

Artikkelissa on 90 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

90 vastausta artikkeliin “Tervetuloa juhlimaan 16 tuhatta!!!!!!”