Todellisuus voi olla joskus taruakin tylympää. Vai selvitteleekö kukaan muu näitä arken pikku takkuja lähes päivittäin?

Koko perhe leikkii aamulla känkkäränkkää. Salamannopeasti synkenneet aamut eivät auta asiaa. Kirpakka kylmyys tosin herättää aika tehokkaasti, mutta lapsi ei sitä tajua, vaan protestoi kaikella sisältään löytyvällä kiukulla lämpöisiin vaatteisiin pukemista kuumassa kodissa. Siis vastahan tässä lähdetiin t-paidassa ja verkkareissa ulos, mitä hittoa?!

Sellaisena hiukan hankalana aamuna sitä saattaa jättää aamupalan väliin, että saisi sen hiukan enemmän hankalan jälkikasvunsa ulos/päiväkotiin/kouluun. No, ehtiihän sitä sitten töissä syömään.

Kiirelähdössä voi unohtuakin itseltä ne lämpimät asusteet, kuten kaulahuivi ja käsineet. Mutta onhan bussipysäkissä usein seinät, jotka suojaavat vihlovimmalta viimalta. Jos se sattuu puhaltamaan oikeasta suunnasta.

Hei jee! Bussissa on tuttu! Kiva kuulumistenvaihto onkin paikallaan näin nihkeänä aamuna. Saman tien kun avaat suusi, muistat, että yks toinenkin juttu unohtui. Hammaspesu. Loppukeskustelu kuluukin siihen, että yrität puhua kaverista poispäin ja olla hengittämättä liikaa.

Töissä on tietenkin kiire ja monta paloa sammutettavana, joten jätetään se aamiainen vielä odottamaan.

Kahvitauolla saat nielaistua keksin tai kaksi kurisevan vatsasi hiljentäiseksi. Hiljennät myös ajatukset just alkaneesta bikinidieetistä.

20161021_093834

Koittaahan se lounastaukokin lopulta. Kännyssä vilkkuu kasa vastaamattomia puheluita. Hoidat pankki/vero/kadonneen postipaketin asiaa ja selvität ehkä sen jälkeen vielä, täytyykö lähteä kotiin päiväkodissa/koulussa/hoitotädillä sattuneen puklu- tai puremisvälikohtauksen vuoksi. Lounastauko on lähes lopussa, joten nappaat näppeihisi pasteijan, pullan tai banaanin, riippuen siitä, mikä ensimmäisenä löytyy. Dieetin voikin ihan hyvin aloittaa vielä vuodenvaihten jälkeen, johan se joulu on melkein ovella.

Olet selvittänyt työpäivän loppuun kunnialla ja päässyt kauppaan. Mieliteot ja kaikennielevä nälkä pyyhkivät jokaisen järkevästä ateriasta muistuttavan ajatuksen päästäsi. Viskot kärryihin eineksiä ja mustikkakeittoa mahdollisesti vatsatautiselle jälkeläisellesi.

Kassan lähellä on suklaaständi. Pysähdyt ja tuijotat sitä lumoutuneena. Näky on kuin lämmin halaus ja auringonpaiste leppoisana lomapäivänä. Tiedät, että iltaa on vielä edessä ja päiväkodista/koulusta kotiutuu pitkän päivän väsyttämä lapsi, joka on joko oksentanut lounaansa/osallistunut kamppailuun hampaita aseinaan käyttäen. Tiedät myös, kuinka jaksat tämän pitkän illan ja saat einekset jopa uunin kautta lautasille. Ehkäpä pikku ärripurrikin ilahtuu makeasta maistiaisesta.

20161020_093127

Suklaalevyt lämmittävät vielä kauppakassissakin, ja motivoidut loppuviikkoon tiedosta, että huomennakin on jotain ihanaa odottamassa kotiinpaluutasi.

Dieettikin tuntuu olevan balanssissa, kun suklaata on molemmissa kourissa.

Kuluvatko sinun päiväsi koskaan tähän tyyliin? Tykkää tai jaa ihmeessä kärsimyksesi meidän kanssamme. Arvomme kokoelman Cloettan herkullisia uutuussukuja! Tämä on kaupallinen yhteistyö kaikkien suklaanystävien tueksi.

Kilpailun järjestäjä Cloetta Suomi Oy maksaa arpajaisveron. Voitot toimitetaan vain Suomessa sijaitseviin osoitteisiin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin.

 

 

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia