Heidi Hautala antoi satkun jollekin siivoojalle käteen?! Siis niin booooring. Ketä oikeesti kiinnostaa? Huono Äiti on jälleen suodattanut uutistulvasta ne paljon mielenkiintoisemmat jutut:

Tätä se jatkuva perheväsymys teettää! Brittiäiti katosi kotoaan 24 tunniksi käveltyään unissaan ulos keittiön ikkunasta! Tai sitten äidin rakastaja odotti autossa ikkunan alla…Joka tapauksessa, äiti löytyi 24 tunnin unissakävelyn jälkeen maaseudulta. Voiko tämä olla edes totta!?!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4843298/sleepwalking-mum-found-nine-miles-from-home.html

 

Siis Mila Kunis, Ashton Kutcherin uusi heila on nähty ulkona ilman meikkiä! Ihan järjetöntä! Ne ei kävelekään Hollywoodissa ihan koko aikaa naama maalattuna! Mutta näyttääkö Mila tavikselta, joo, miks ei! Meikki tekee ihmeitä!

http://www.huffingtonpost.com/2013/03/14/mila-kunis-without-makeup-photo-_n_2875595.html?utm_hp_ref=mostpopular

 

Seksi lentokoneen vessassa on niin out/off/booooring/epäkiinnostavaa/LOL/vanhanaikaista! Nyt on tosi coolia tehdä SE avaruusmatkalla. Hei mieti, matka Marsiin vie sentään 8 kk… Tämä on niin tärkeä asia, että avaruusseksistä on tehty yliopistotutkimus. Montrealin yliopiston tutkimuksen mukaan seksi avaruudessa ei ole vaarallista. Sen sijaan lapsen siittäminen painottomuudessa ei ole ihan se paras idea kun alkio voi vahingoittua. Huono Äiti suosittelee kaikille Marsiin matkaajille seksin puhdasta viihdekäyttöä – aina ei tarvitse lisääntyä ja täyttää koko maata ja avaruutta!

http://www.huffingtonpost.com/2013/03/15/sex-in-space-conception-study-university-of-montreal_n_2883577.html?utm_hp_ref=weird-news

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia