14.2. on Suomessa ilmeisesti miesliikkeen salajuonen vuoksi kääntynyt epämääräiseksi ystävänpäiväksi. Se on oikeasti RAKKAUDEN päivä. Jos rakkauden päivän viettäminen on ylivoimainen tehtävä kodin sille henkilölle, jolla on penis, tässä ohjeet. Voi leikata talteen:

Fakta: Nainen tarvitsee romantiikkaa tasaisin väliajoin. Mitä romantiikka on? Romantiikka on kauniita lauseita tai eleitä, joilla naisen mieli tulee hyväksi. Esimerkkejä lauseista: ”Olet ihana”, ”kaipaan sinua”,  ”teet minusta onnellisen”, ”olisin vain puolikas ilman sinua”, ”tykkään sinusta enemmän kuin kenestäkään koskaan”, ”olen rakastunut sinuun korviani myöten”, ”viet jalat altani” tai jopa ”rakastan sinua.”

Mitä romantiikka ei ole? Rivot ja epäämääräiset, lähinnä sukupuolielämään viittavat lauseet, joilla pyritään vain yhteen, nopeasti saavutettavaan päämäärään. Esimerkki: ”Saisko?”, ”Annatko?”, ”Pannaanko?”, ”Otetaanko varvit?” tai ”tuo kalja”, ”anna kaukosäädin” tai ”siirry teeveen edestä eukko.” Romanttiseksi eleeksi ei riitä se, että sanoo kerran vuodessa pikku pakottamisen jälkeen naiselle, että kyllä mä susta tykkään, älä koko ajan kysele. Romantiikkaa ei ole myöskään oman nimesi tatuointi tyttöystävän kasvoille 24 tunnin  seurustelun jälkeen.

14.2. on erinomainen päivä toteuttaa romanttisia eleitä. Esimerkkejä hyvistä romanttisista eleistä 14.2. varalle:

– Kortit. Postikortteja saa kaikista kaupoista ja kioskeista, ei tosin Jaskan Grilliltä. Valitse kortti, jossa on  sydän ja jotakin  hempeää. Allekirjoita kortti itse omalla käsialallasi. Älä yritä olla liian kekseliäs, esimerkiksi oman käsin laaditut vessapaperirunot on syytä unohtaa heti kättelyssä vaikka se vessa paikkana kuinka miehisyyttä lämmittäisi.

– Suklaa. Oletko nähnyt naisen, joka ei pidä suklaasta? No en minäkään. Suklaata myyvät samat paikat, jotka myyvät kortteja. Jos et tiedä miltä suklaa näyttää, kysy kassalta.

-Kukat. Mikä siinä kukkien ostamisessa naiselle on  niin pirun vaikeaa? Otetaan Reilun Kaupan ruusuja nippu lähimmän K-Extran kassalta ja johan on naisen suu messingillä. Huomioi kukkien kunto: 

 

Jos havittelemasi kukkakimppu näyttää tältä (katse vasempaan), älä osta sitä. Se on  kuollut. Kysy myyjältä jos epäilyttää. 14.2. hyviä kukkalajeja ovat ruusut ja tulppaanit, älä osta ylivuotista joulukaktusta, vaikka se olisi houkuttelevasti -50% -alekorissa.

– Etärakkaus. Kaikilla on nykyään  sähköposti. Jos et tohdi, ehdi tai uskalla lähettää etärakkaalle korttia, lähetä biisi sähköpostiin. Hyviä naisten suosimia rakkausbiisejä ovat:

Kristiina Halkola: Jos Rakastat

Juha Tapio: Minä sinua rakastan

The Cure: Love Song

U2: Magnificent

John Lennon: Imagine

Ja jos suhteessa ollaan jo vähän kiikkerämmällä pohjalla: Scorpions: Still loving you

– Lahjat ja kuohuviini: omin päin toimiminen on  aina riskibisnes. Kuohuviinissä kannattaa välittömästi turvautua Alkon asiantuntemukseen ja lahjoissa lahjakortteihin. Mihinkään yltiöpäiseen ei 14.2. kannata ryhtyä, ettei pääse katumus yllättämään jo seuraavana päivänä. Varotaan siis niitä rakkaustatuointeja, etenkin otsaan.

Mihin tällä kaikella päästään? Onnellinen nainen on paljon  parempi kuin kitkerä akka. Se nyt pitäis tajuta ominkin voimin. Yritystä nyt vähän peliin, jätkät!!!

Jos se äijä kuitenkin omaa taipumusta epäonnistumiseen, täältä voit tilata kovakantisen Huono Äiti -kirjan itsellesi tai ystävällesi lohdutuspalkinnoksi 15 € hintaan (sisältää postikulut!) !! Tarjous on voimassa vielä hetken!! 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 6 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

6 vastausta artikkeliin “Se ei ole mikään ystävänpäivä Urpot!!”

 • Niina sanoo:

  Hyvä JORMA! Viestisi perusteella kaveripiirisi koostuu vain ja ainoastaan homoista ja omasta vaimosta, hmmm en minä tuolla nyt kehumaan lähtisi kuitenkaan, vaikkakin tunnen itsekin homoja ja itse asiassa ovat hirmu hauskaa ja fiksua seuraa. Uskallan jopa väittää, että homomiehet ovat tunteellisempia ja ajattelevaisempia kuin heteromiehet ja jollakin tapaa esim. Ystävänpäivänä omaa rakastaan muistavat, vaikka sitten sillä kukkapuskalla. INSINÖÖRIN kanssa olen todellakin samaa mieltä siitä, että kyllä sitä omaa kultaa pitäisikin muistaa arjen keskellä., mikäs sen ihanammin ilahduttaa ja yllättää kuin rakkaudentäyteinen viesti tai kukkalähetys keskellä työpäivää<3

 • Se Insinööri sanoo:

  Itse en kyllä periaatteesta osta kukkia tms ns pakkomuistamispäivänä. Esim jättimäinen kukkapuska vaimolle töihin (kukkalähetin kautta) yllättäen on tehovoimaltaan paljon järisyttävämpi ja AIDOMPI osoitus hänen tärkeydestään minulle kyin joku kälyinen markettipuska odotettuna päivänä.

 • Jorma sanoo:

  Naisilla ei ole huumorintajua. Mielummin kaveeraan fiksujen homojen kanssa, poislukien oma vaimo. Tsemppiä Matti! 🙂 t. Hetero-mies joka ei rautalankahuumorianne kaipaa

 • Marjatta sanoo:

  Kyllä sinä Matti-poika voit siellä peräkamarissasi pysyäkin. Elämä on pääosin arkea, mutta sitä arkea voi valaista juuri näillä ”huonon äidin” helpoilla konsteilla, täytyy vain vähän vaivautua ajattelemaan. Ja samat konstit käyttöön myös toisin päin, kaipaavat ne ukkokullatkin huomiointia.

 • Matti sanoo:

  Voi hyvää päivää sinulle näistä säällisistä, virallisista ja läpeensä latteista Valentinon päivän doktriineista miehille -kaiken lisäksi vain heteromiehille.

  Aion ottaa huiman riskin ja siksi en todellakaan aio tarjota kuohuviiniä tai lähetellä Skorppareita sähköpostissa.

  Mutta jos jäänkin ikuisiksi ajoiksi peräkammarin pojaksi ja muutunkin naapurien vihaamaksi körmyotsaksi ?

  Silloin voin vain harmitella että en toiminut kuten Huono neuvoi syvämieteblogissaan.

  Watever.

  • Niina sanoo:

   Hei! Watever!!

   Tuolla kommentillasi todellakin toivon sinun jäävän peräkammarin pojaks ikuisiksi ajoiksi, se ehkä on sinulle ja kieltämättä myös maailman kaikille naisille enemmän kuin oikeus ja kohtuus. Tämä kirjoitus oli ehkä muutenkin tarkoitettu enemmän ohjeistuksena ja muistutuksena romantiikasta ja rakkaudesta niille miehille, jotka ovat vastuulliseen toista ajattelevaan suhteeseen kyenneet, toisin kuin sinä. Hatunnosto niille miehille, jotka rakkautensa ja kiintymyksensä osaavat noinkin kauniisti ilmaista kuin ohjeistuksessa kirjoitetaan, se jos jokin on miehekästä;)