Eikä tooooodellakkaan, tooodellakaaaaan sillä tavalla kun te heti ajattelitte.

Klo 01 Lapsi nro 1 raakkuu sängyn vieressä: ”Tuli tarve äitiin!” Äiti siihen, että tule tänne, en jaksa nousta.

Klo 02 Lapsi nro 1 on yskinut äitinsä sängyssä tunnin. Äitiä alkaa pikku hiljaa sillee niinku harmittaa.

Klo 02.30 Lapsi nro 2 seisoo sängyn vieressä ja sanoo; ”Tarvitsen vettä ja tarvisen vedenhakuun äidin!!” Äiti nousee. Myös lapsi nro 2 yskii.

Klo 03 talossa kaikuva yskä laantuu, äiti saa unen päästä kiinni.

Klo 03.30 Lapsi nro 1 havahtuu äidin vieressä siihen, että jotain puuttuu. Hän herättää äidin. ”Äiti, haen unikaverin.” Äiti alkaa kans haaveilla vähän unikaverista, jotka eivät tooooodellakkaan tooodellakkaaan näytä Hello Kittyiltä.

Klo 04 äiti saa alkaa nukkua.

Klo 06 herätyskello soi. Äiti vääntelee sitä sinne tänne, koska ei vaan pysty nousemaan.

Klo 06.15 Lapsi nro 2 seisoo sängyn vieressä. ”Missä iPad on, missä iPad on? Äiti siihen, että mitä ********, sinä herätät minut saadaksesi pelata keskellä yötä?!?!

Lapsi siihen, että etkö sinä tiedä, että vanhemman pitää tukea lapsen harrastuksia. Jos sä et tue mun peliharrastusta, voin ilmoittaa poliisille.

Äiti nousee keittämään tonkallisen kahvia ja juo sen yhdellä seisomalla.

IPadia ei ole sen koommiin näkynyt.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Säpinää Huonon Äidin sängyssä”

  • Timmy sanoo:

    Aamulla sängystä nousee muun seurueen lisäksi vielä hyvät unenlahjat omaava puoliso, jolla ei ole tietoakaan yöllisistä tapahtumista…

  • Jeni sanoo:

    Kuuostaa liian tutulta, itse tein illalla n. miljoonasta tyynystä muurin sängyn laidalle, etteivät 3-vuotiaat kaksoset pääse yöllä viereen. Selkä kipeänä jo kaikesta potkimisesta eikä hyviä yöunia kolmeen vuoteen.

    Muurista huolimatta, aamulla sängyssäni oli superahdasta, sillä tyynyt jo veivät puolet sängystä ja vielä niiden lisäksi kaksi tuhisiaa oli päässyt kuin ihmeen kaupalla hiljaa livahtamaan viereen. Yöllä olin liian väsynyt noustakseni viemään heidän omiin sänkyihin…