Oletpa sitten Exä tai Nyxä (siis entinen tai nykyinen puoliso), elämä on virhealtista. Näillä ohjeilla vältät suurimmat sopuisuuden karikot avioerotilanteessa ja aiheutat toivottua lisäsäpinää kaikilla rintamilla:

Kunnon Exä:

– Tähtää vain kostoon. Kostoon pitää tähdätä, koska eron syy on SUN eikä missään nimessä MUN. Kosto on kaunis asia, josta on tehty monia surullisloppuisia elokuvia.

– Käyttää lapsia välikappaleena. Lasten kautta on mukava kostaa Exälle, koska kosto on tärkeintä, johan mä se sanoin. Lasten käyttö välikappaleena on sisuuntuneen Exän oikeus, koska kun Exällä on oikeus, se pyhittää keinot.

– Estää lasten ja epävanhemman tapaamisia erilaisilla tekosyillä kuten sillä, että lapset vain yhtäkkiä aina tulevat kipeäksi kun etävanhempi on tulossa heitä hakemaan. Piilottelee vaatteita, katkoo välit toisen puolen mummoihin ja setiin sekä kertoo entisille yhteisille ystäville, että joko olette tässä leirissä tai leirin ulkopuolella.

– Puhuu lasten etävanhemmasta pahaa tai ainakin antaa ymmärtää, ettei mitään hyvääkään puhuttavaa ole.

– Riitelee kaikesta, etenkin rahasta. Tekee sen mieluiten lasten kuullen, jotta lapsetkin ymmärtävät, miten huono niiden toinen vanhempi on.

Kunnon Nyxä:

– Näyttää avoimesti, että uuden puolison lapset ovat elämän pahin haittatekijä. Niillä on väärät nimetä, iät, elopaino, harrastukset ja ne ylipäänsä muistuttaa liikaa siitä ihmisestä, joiden kanssa ne on tehty.

– Puuttuu koko ajan puolisonsa ja hänen Exänsä asioihin ja esittää puolisolleen ohjeita siitä, miten asiat pitäisi hoitaa. Vaatii asioiden menevän omalla tavallaan.

– Pistää itsensä lasten edun edelle ja saa raivokohtauksia, jos puoliso tapaa lapsiaan liikaa. Saa raivokohtauksia myös, jos joutuu siirtämään omia menojaan lasten tapaamisten takia. Saa raivokohtauksia myös, jos puoliso ei puolison Exästä johtuen saa tavata lapsia tarpeeksi.

– Pistää omat lapsensa puolison lasten edelle eikä epäröi näyttää sitä.

– Haluaa puolison kanssa enemmän yhteisiä lapsia kuin hänellä on Exän kanssa ihan vaan, että tulee selväksi, ketä eniten rakastetaan.

 

 

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia