Se joka väittää että seksin harrastaminen pikkulapsiperheessä on hankalaa, ei selvästikään ole tutustunut seksin harrastamisen vaikeuteen teiniperheessä.

Olosuhteiden pakosta asumme vähän ahtaasti. Meillä aikuisilla ei ole omaa makuuhuonetta, eikä siis myöskään omaa ovea tai lukkoa.

Meillä on myös lukuisa määrä kohtalaisen nörttejä teinejä, jotka viettävät mieluusti aikaa kotosalla ja ovat ilmeisesti perustaneet jonkinlaisen kyttäysringin ympärillemme:

-Yksi valvoo myöhään illalla. Paljon myöhempään kuin mitä keski-ikäinen äiti-ihminen.

-Toinen saa öisin paniikkikohtauksia tai valvoo muuten vain, ja herättää keski-ikäisen äiti-ihmisen kesken unien.

– Yksi herää aamulla aikaisemmin kuin keski-ikäinen äiti-ihminen.

Päivisin ne ovat tietysti koulussa, tai ainakin luultavasti ovat. Mutta niin on keski-ikäinen äiti-ihminenkin siellä, missä sen kuuluu päivisin olla, ja sen äiti-ihmisen puoliso myös.

Iltaisin niillä on harrastuksia, mutta ei koskaan yhtäaikaa. Aina on vähintään yksi teini kotona ja väittää opiskelevansa, ja jos nyt ei suorastaan kotona, niin ainakin ihan kohta. Vahingossakaan eivät ole kaikki poissa kerralla! Tai jos ovat, niin sitten on poissa myös se keski-ikäinen äiti-ihminen.

Yökylään niitä ei saa kerralla, koska aina jollakulla on jotain hanketta meneillään tai vaihtoehtoisesti riitaa kaverin kanssa.

Vai voitko sanoa teinille, että älä kultarakas nyt istu siinä opiskelemassa sitä kemiaa, että viisveisaa kerrankin siitä koeviikosta, vaan mene edes tunniksi pois kotoa, pliis!

Saunaankin ne änkeävät mukaan ja haluavat juuri silloin puhua syvällisiä asioita ja tunnustuksia koko sauna-ajan mitalta.

Miten niin epäorganisoituneet ihmiset kuin teinit, ovatkin onnistuneet tällaisessa suunnitelmallisuudessa?

Miten kestää parisuhde ja keski-ikäinen nainen? Kun mieli kumminkin tekisi vähän joka käänteessä ja paljon useammin kuin silloin kun lapset olivat pieniä?

Osaako sitä sitten enää ollenkaan, kun tilaisuus vihdoin tulee?

Ja onko ainoa ratkaisu maksullinen seksi? Kalliiksi tulee, jos joka kerta pitää lähteä ”kulttuurimatkalle” hotelliin kun haluttaisi harjoittaa intiimiä kanssakäymistä puolison kanssa.
Pitääkö hankkia sijoitusasunto tai vuokrata taiteilijaresidenssi?

Mikä neuvoksi,

kyselee nimim. Keski-ikäinen nainen

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Saako teinit ajaa pois kotoa että pääsee lempimään?”

  • Neljän teinin äiti sanoo:

    Ratkaisu on kaksi asuntoa, tai lomaresidenssi jossakin lähellä; mökki tai asuntovaunu. Ja aina voi mennä suihkuun yhdessä, pesuhuoneen ovessa on lukko. Mielikuvitus on rajana. Josnon halua, on myös keinoja. Tsemppiä! Mä niin tiedän mitä se on.

  • Pimeässä peiton alla pikaisesti. sanoo:

    Kyllä kuulostaa niin tutulta, ihan kuin meidän perheestä. Kotona on kaksi teiniä ja yksi ala-aste ikänen. Joten aina jompi kumpi teineistä valvoo myöhään tai läpi yön ja nuorin pomppaa aamulla aikasin ylös. Mekin asutaan ahtaasti ja meilläkään ei ole sitä ovellista makuuhuonetta. Aina joku jälkikasvusta on kotona ja todellakin menevät ja tulevat eri aikaan. Sitä vanhempien kahdenkeskistä aikaa, ei tunnu löytyvän sitten mitenkään.