Kiitos (sadat) osallistujat!! Kuninkaallisen vauvaveikkauksen voittaja on selvillä, vai onko?!?

Nimittäin nuo britit. Huokaus. Hänen Uuden Kuninkaallisen Korkeutensa syntymäpainon muuntaminen kiloiksi ja grammoiksi oli helpommin sanottu kuin tehty ja siihen tarvittiin kolminkertaisen insinöörin apua. Kolminkertaisen insinöörin suomin valtuuksin syntymäpaino on nyt muunnettu 3,9009 kiloksi.

Lähimmäksi tätä painoa osui Laura, joka veikkasi blogiin syntymäpainoksi 3870 g. Laura siis saa palkinnoksi Huono Äiti -Tunnustuksia kirjan haluamallaan omistuskirjoituksella!!

Mutta, mutta, poikkeuksellisesti tähän kisaan liittyy nyt protestiaika – yleensä Huono Äiti ei TODELLAKAAN ota vastaan minkäänlaisia vastalauseita miehiltä saati lapsilta. Mutta siis tällä kertaa tämän painoasian ollessa näin monimutkainen, saatte esittää hyviä protesteja 26.7. kello 23.55 asti. 

kansi

Jos kirjan puute alkaa itkettää, täältä kirjan saa tilattua erityisellä Huonon  Äidin alennuskoodilla:

http://www.sets.fi/Book.php?id=89515231604&lang=fi

Alennuskoodi on:  huono tarjous. Kirjan hinnaksi tulee tällä koodilla n. 24,65 e kotiin kuljetettuna.

Kirjan lukeneet ovat yleisesti ottaen pitäneet sitä sairaan hauskana pois lukien perheeni, joka tietenkin salaa häpeää sitä. Tämä on elämää, darlings!

Ja jos ette saa millään tarpeeksenne kuninkaallisesta vauvasta, alla olevasta linkistä voi seurata livenä sairaalan ovea, josko beibi vanhempineen kohta sieltä ulos vilahtaa:

http://www.people.com/people/article/0,,20718928,00.html

 

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia