Kaupallinen yhteistyö RFSU:n kanssa.

Se on kumma juttu, että muuten nykyään ollaan niin rentoja ja vapaamielisiä, mutta silti on vieläkin joitain juttuja, joita nolostellaan. Asioita, joista ei puhuta ja joita häpeillään, ja joista kärsitään ihan turhaan.

Yksi sellainen on pimpin kuivat limakalvot. Niihin liittyy kaikenlaista turhaa nolostelua: hiekkaa pimpissä -vitsejä, pohdintaa vanhenemisesta ja seksuaalisesta halusta ja haluttavuudesta. Vaikka kyseessä on ihan normaali juttu.

Hävettäisikö sinua kuivat silmät ja kosteuttavat silmätipat? Tai talvi-ilman kuivattamat sieraimet ja se, että ostaisit nenäsuihketta? Entäpä se, että käytät kosteusvoidetta? Niinpä. Se, että pimppiä kuivaa ei ole yhtään sen kummempi juttu.

Syitä kuivuuteen on vaikka mitä, naisen elämän hormonaalisista muutoksista lääkkeisiin, ruokavalioon ja ihan vaan henkilökohtaisiin ominaisuuksiin. Kaikkia näitä yhdistää se, että kuivuutta on helppo hoitaa ja siitä on turha kärsiä.

Kuivuus ja kirvely tuntuvat ikäviltä, mutta sopivia voiteita löytyy useampaan tarkoitukseen ja niitä vieläpä ihan marketin hyllyltä. Ei tarvitse lähteä mihinkään hämyisiin erikoiskauppoihin etsiskelemään, jos sellainen ujostuttaa.

Klick Intim Cream pitää lievittää ärsytystä ja kosteuttaa. Sen pH-arvo on 5,5 ja se sisältää maitohappoa, joten pimpin optimaalinen pH-tasapaino säilyy.

Klick Remoist Gel taas on yksittäispakkauksiin annosteltu kosteuttava, hormoniton geeli. Sitä käytetään kolmen päivän välein ja sitä pystyy lisäämään tarpeen vaatiessa.

Molemmat tuotteet auttavat, kun kuivat limakalvot aiheuttavat ikävää fiilistä. Helposti hoidettavien oireiden takia on ihan turha kärvistellä tai tuntea noloutta. Iloinen pimppi = iloinen mieli! Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista, apteekeista ja verkkokaupoista. Ja tästä arvonnasta! Keksi hyvä taikasana ja kommentoi tähän kommentilla, olet mukana tuotepaketin arvonnassa.

TÄMÄ ON KAUPALLINEN YHTEISTYÖ RFSUn KANSSA.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 62 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

62 vastausta artikkeliin “Pidä huolta pimpistäsi”