Alapään asiat ja vessasanat ovat hittejä leikki-ikäisten keskuudessa, se tiedetään. Ja mitä julkisempi paikka, sitä näppärämpi lapsen laukoa sukkeluuksia.

Ei liene tuntematonta, kun oma lapsi möläyttää täydessä kaupassa Pimpin ja Kikkelin. Onko se nyt sitten niin vakavaa, tuttuja vekottimiahan ne ja löytyy meiltä kaikilta. Liika on toki liikaa, tuumii Punastunut Poikien Äiti:

”Käymme joka sunnuntai seurakunnassa, jossa käy myös paljon iäkkäämpää väkeä. Mummut ja paapat kyllä hymyilevät lapsille silloin kun käytös on kultaista mutta eivät ymmärrä nykynuorten riehakkuutta. Meillä on 5- ja 6-vuotiaat pojanviikarit, ketkä ovat jo parin vuoden ajan olleet täysin innoissaan kaikesta mikä liittyy eritteiseen tai sukupuolielimiin. Meille sattuikin värikäs kirkkoreissu tässä vähän aikaa sitten. Alkulauluna oli lapsia ajatellen kaikille tuttu Jumalan kämmenellä. Vanhempi poikamme keksi kailottaa täydellä äänellä: ”Jumalan kämmenellä, ei pelkää pimppikään, Jumalan kämmenellä ei pelkää peppukaan…”. Juuri kun saimme rauhoitettua kyseisen hoilottajan, pikkuveli alkoi huutaa kuuluvasti, osoittaen ristiä: ”jos Jeesuksella olis pidempi pippeli, se näkyisi tuolta vaipasta!” Hyssyttelimme poikaa hiljaiseksi, samalla seurakuntapappimme toivotti tervetulleeksi kakkukahveille palveluksen jälkeen. Siihen riemastuneina duossa: ”kakkaa! kakkakahveille! syödäänkö siellä kakkaa?!” Vielä kun koltiaiset hihittivät, että vieressä istuva mummo haisee ihan pierulta, alkoi kasvoja punoittamaan. Eipä muuten ole käytykään sen jälkeen vielä samassa seurakunnassa.”

Kun aiheeseen päästiin, niin kyllä aikuisetkin kakkajutut osaa. Katso video!

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Pylly, pimppi, pippeli…”

  • Mimmukka sanoo:

    Mistäköhän ne lapset oli nämä asiat keksineet? Tuskin kuitenkaan kotoa… ottaisin kyllä päiväkotiin yhteyttä, että missä tädit ovat, kun lapset keskustelevat keskenään. Itselläni 7, 6 ja 2-vuotiaat pojat, eivätkä koskaan ole moisia puhuneet. Ehkä muutama vuosi sitten jotain kakkajuttuja kotona, mutta se jäi siihen, kun kyselin, että pesettekö itse saippualla suunne vai pesenkö minä… Ainiin, sehän onkin kai jo nykyisin henkistä väkivaltaa lasta kohtaan. Ihmekös sitten nuo puheet.

  • Memi sanoo:

    Kieltää lastaan juttelemasta pylly-pimppi-pippelijuttuja julkisesti, jos ollenkaan, ja tuloksena saadaan sellaisia takakireitä ihmisiä kuten eräs ex-poikaystävä, joka laittoi vessan ei vain kiinni vaan lukkoon, vaikka kotona ei ollut ketään vieraita.