Haku päällä mutta treffit menee aina pieleen? Älä masennu. Syy ei ole sinussa eikä vastapuolessa vaan horoskooppimerkeissä. Tähdet laittavat meidät käyttäytymään treffeillä eri tavoin, joskus oudostikin. Tämä on hyvä tiedostaa, jotta parinvalinta sujuvoituu. Jo paikan valinta voi auttaa välttämään pahimmat karikot. Jonkun tähtimerkin kanssa kannattaa lähteä teatteriin, toinen on parhaimmillaan pururadalla. Huonon Äidin Pariskooppi vinkkaa myös, minkä merkkien kanssa treffailua kannattaa harkita parikin kertaa. Onnea matkaan!

Oinas (21.3.–20.4.)

Rohkea ja estoton luonnonlapsi, joka haluaa viedä sinut epäsovinnaisiin seikkailuihin. Ensitreffit nudistirannalla eivät ole hänelle juttu eikä mikään. Näillä treffeillä ei puhuta syvällisiä, koska Oinas pitkästyy helposti. Hän on myös koheltaja. Varaudu vauhdikkaaseen iltaan ensiapupakkauksella.

Härkä (21.4.–20.5.)

Härkä on vetävä tapaus. Esteettinen, eroottinen ja turhamainen. Hänen seurassaan ei kannata näyttäytyä nuhjuisena. Kannattaa turvautua ammattimeikkaajaan ja -kampaajaan. Myös alusvaatetuksen on hyvä olla priimaa. Nimittäin jos härän kanssa natsaa, päättyvät ensitreffit ylellisiin silkkilakanoihin. Seuraava päivä kannattaa ottaa jo etukäteen vapaaksi, koska härkä on kovin omistushaluinen.

Kaksoset (21.5.–21.6.)

Kaksonen on puhelias. Treffeillä tämä ominaisuus saattaa jännityksen takia kasvaa sietämättömiin sfääreihin. Pahimmassa tapauksessa et saa suunvuoroa lainkaan. Menkää teatteriin tai konserttiin. Vartin väliajalla et vielä ehdi kyllästyä hänen höpötyksiinsä. Jos haluat vietellä Kaksosen, ole viileä ja älyllinen.

Rapu (22.6.–22.7.)

Nyt varovaisesti. Rapu vetäytyy kuoreensa heti, jos tuntee itsensä uhatuksi. Loukkaantumiseen hän ei tarvitse edes sanoja, pelkkä katse riittää. Tai hymytön kuva deittiprofiilissasi. Jos hän poistuu treffeiltä kesken kaiken eikä ikinä enää viestittele, kyse on todennäköisesti vain herkästä mielestä. Älä ota itseesi vaan pistä rohkeasti uutta matoa koukkuun.

Leijona (23.7.–22.8.)

Hän kaipaa ihailua. Jos haluat sitä antaa, anna hänen esiintyä ja loistaa. On suuri virhe pyytää Leijonaa mukaan johonkin sellaiseen, jossa sinä itse olet häntä parempi. Esimerkiksi: jos molemmat osaatte laulaa karaokessa, sinun pitää laulaa nuotin vierestä. Siinäkin tosin on omat riskinsä.

Neitsyt (23.8.–23.9.)

Mitä tahansa muuta kuin illallistreffit hienossa paikassa! Neitsyt on usein suolistovaivainen, ja lisäksi pikkutarkka saivartelija. Kestää ikuisuuden, kun hän käy ruokalistaa läpi tarjoilijan kanssa. Sillä aikaa ehdit juoda pullon talon viiniä tyhjään vatsaan. Ilta päättyy siihen, että sinä kikatat omille vitseillesi ja hän paheksuu pöyristyneenä.

Vaaka (24.9.–22.10.)

Vaikeaselkoinen. Ei suositella kiireellistä pariutumista haluaville. Hän ehkä haluaa tavata sinut, ehkä ei. Hän haluaa ehkä lätkämatsiin, ehkä balettia katsomaan. Ehkä pussataan, ehkä ei. Ehkä nähdään toisen kerran, ehkä ei. Jos haluat hänet, ota ohjat käsiisi. Ps: vaakuus yhdistettynä savolaisuuteen on pahimmanlaatuista viäntämistä.

Skorpioni (23.10.–22.11.)

Älä ihmettele, jos hän tulee ensitreffeille kysymyslistan ja muistiinpanovälineiden kanssa. Skorpioni haluaa tietää sinusta heti kaiken. Ei siksi, että hän olisi sinusta hurmaantunut vaan siksi, että hän on epäluuloinen. Skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilungista itseään kohtaan. Varaudu ristikuulusteluun.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Hän ehdottaa todennäköisesti lyhyttä kahvittelua siksi, että on sopinut samalle illalle muitakin treffejä. Älä ota sitä henkilökohtaisesti. Hän kyllä peruu jollakin verukkeella ne muut tapaamiset, jos tunteekin vetoa sinuun. Ikuinen seikkailija. Suurin osa Tinderissä olevista on Jousimiehiä.

Kauris (22.12.–19.1.)

Hänkin ehdottaa todennäköisesti lyhyitä kahvittelutreffejä, mutta syy on eri kuin Jousimiehellä. Tämä kunnianhimoinen pilkunviilaaja tekee töitä 24/7. Mikäli rationaalisuus ja kurinalaisuus viehättävät sinua ja haluat tehdä vaikutuksen Kauriiseen, ole sinnikäs ja anna hänelle aikaa. Uraohjukset kääntävät suuntaansa yhtä hitaasti kuin valtamerilaivat.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Itsensä usein oudoksi ja ulkopuoliseksi tunteva Vesimies ei lämpene helpolla uusiin ihmissuhteisiin. Välttämättä et edes saa häntä treffeille muuten kuin huijaamalla. Vesimies on idealisti maailmanparantaja, joten pyydä hänet kanssasi rauhankulkueeseen tai SPR:n lipaskerääjäksi. Se voi kannattaa, koska rakastuneena Vesimies antaa aivan kaikkensa.

Kalat (20.2.–20.3.)

Mitäs jos tapaisitte vaikka pururadalla tai muussa reipashenkisessä paikassa? Käveleskely tai muu rento puuhastelu saattaisi auttaa tätä herkkää symppistä unohtamaan pelkonsa. Hän jännittää tapaamistanne tosi paljon ja ehdottaa paikaksi baaria. Se ei ole paras vaihtoehto, koska hänellä ikävä taipumus juopua liikaa. Ja jostakin aivan muusta kuin sinusta.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia