#anonyymipostaus

Miehen vaihdevuodet siis andropaussi käveli taloon. Voi helvetti! Tätä se sitten on, kun otti itseään vanhemman miehen. Kolottaa, on kylmä, särkee, väsyttää ja niin edelleen. Tämä kiertopuhe alkaa jo hyvissä ajoin päivällä, etten vahingossakaan tekisi illan aikana elettä seksuaalisen toiminnan suuntaan.Tilanne on muuttunut ihan dramaattisesti, kun ennen heti valmiilla miehellä ei yllättäen ottanutkaan eteen. En hermostunut, vaan sanoin että on ihan normaalia ja siitä ei kannata välittää. Seuraavalla kerralla sitten.

Asia meni kuitenkin miehen korvien väliin heti. Nyt seksi on sitä, että kun miehellä tekee mieli ja muna seisoo (seisoo hyvin, ei ole puolilöysä tms.) hän tulee viereen vonkaamaan ja kun pikkuhousut saadaan multa pois, niin tunkeutuu sisään lähes kylmiltään, ähisee pari minuuttia ja valmista tuli. Muna seisoi ja tulin! Olen mies!

Tilanne alkaa korpeamaan entistä enemmän. Haluaisin perusläheisyyttä. Jos yritän tehdä aloitteen, äijä menee lukkoon ja muna ei hievahdakkaan epäonnistumisen pelon johdosta. Näiden kertojen jälkeen en uskalla lähestyä millään tavalla enkä vihjailla, vaan odottelen jälleen sitä milloin mies ehdottaa parin minuutin ähinää. Siihen on nykyään tyytyminen. Ei puhettakaan enää siitä rikkaasta ja monipuolisesta seksielämästä mitä meillä ennen oli.

Vanhemmiten omatkin halut ovat vähentyneet nuoruuden vuosista, mutta ihan valmis en ole vielä hommaa lopettamaan.

Kuulostaako tutulta? Miten teillä muilla keski-ikäsillä pyyhkii?

Nimim. Androsta menopaussiin

 

Mitä ajatuksia tämä herättää? Kerro kommenteissa kohdassa KOMMENTOI tai lähetä oma avauksesi ihan mistä hyvänsä aiheesta Avaudu tästä -lomakkeella! Valitsemme julkaistavat kirjoitukset.

Huomaathan, että Avaudu tästä -lomakkeella et voi kommentoida tähän artikkeliin. Tämän artikkeliin jätät kommenttisi kohdassa Kommentoi artikkelia.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 27 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

27 vastausta artikkeliin “”Otin itseäni vanhemman miehen ja nyt se ei enää seiso””

  • Charêet sanoo:

    Todellakin niin naisten, kuin miestenkin ongelmat kulkevat ritirinnan. Naisten hormonaalinen vaihtuvuustasoa tietty on enemmän. Onhan hän synnyttäjä. Tosin kaikkiin on saatavilla apua, myös miehille. Älkää unohtako tätä. Viittaan siihen, kun täällä monasti esiintyy kommenteissa, etteivät miehet saa korvaushoitoa jne. On kuitenkin muita mahdollisuuksia lääketieteellisesti. En myöskään tarkoita iänikuista vanhaa Viagraa, jolla on suuri riski moneen ja paljon sivuvaikutuksia.
    Mutta jätän tämän nyt tähän. Eo. kirjoitus oli mainio ja mielenkiintoinen avaus kaikesta.