Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change Lingerie

Aurinko paistaa kirkkaasti taivaalla, lämpömittari kipuaa korkeuksiin ja kesä tuntuu olevan täydessä vauhdissa. Onko sinulla jo valmiina täydellinen asu seksihelteille? Meidän äitien elämässä on tullut aika suoda itsellemme nautintoa ja huomiota, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin uudet alus- ja uimavaatteet, jotka saavat meidät tuntemaan itsemme itsevarmoiksi ja kauniiksi?

Täydellisesti vartalollesi sopiviin ja parhaita puoliasi korostaviin alusvaatteisiin pukeutuminen vaikuttaa koko päivääsi. Valitse laadukkaita ja istuvia alusvaatteita, jotka tuovat mukavuutta ja tyylikkyyttä arkeesi. Mitä ikinä alusvaatelaatikostasi puuttuukin, niin apu ei ole kaukana. Changen alennusmyynnit ovat nyt nimittäin täydessä vauhdissa niin myymälöissä kuin netissäkin. Olipa sitten kiikarissa rintaliivit, jotka antavat oikeanlaisen tuen ja muodon rinnallesi, tai alushousut, jotka istuvat saumattomasti ja tuntuvat kuin toiselta iholta, niin vastaus on vain napin painalluksen päässä. Valikoima alusvaatteita -50% alennuksella tai Club CHANGE -jäsenten 2 alusvaatesettiä 1 hinnalla lienevät pelastusenkelisi tässä hädässä. Kenties niistä on apua myös laittamaan sana ’seksi’ seksihelteisiin;)

Kesälomakausikin on käynnissä ja kuumina vapaapäivinä kaunis uima-asu on suorastaan välttämättömyys. Kuvittele, miten upea uima-asu tekee olostasi vaivattoman kevyen ja viehättävän niin altaalla, rannalla kuin vaikka kotiparvekkeellakin. Olitpa sitten aurinkotuolilla kirjan kanssa tai uimassa lasten kanssa, valitse sellainen uima-asu, joka korostaa parhaita puoliasi ja saa sinut tuntemaan itsesi upeaksi. Eikä valinnanvaikeuskaan haittaa, nimittäin uima-asuseteistä on Club CHANGE -jäsenille voimassa myös 2For1-tarjous!

Kaikki me äidit ollaan upeita, vaikka välillä lapset imevät mehut meistä niin pahasti, että voisi luulla iän olevan muutakin kuin vain numero. Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, ja uudet alusvaatteet ja uima-asut voivat vain korostaa luonnollista viehätysvoimaasi. Älä pelkää kokeilla rohkeampia malleja, värejä tai kuoseja. Saatat yllättyä siitä, miten hyvin ne sopivat sinulle ja tuovat esiin ainutlaatuisen persoonallisuutesi. Jos seikkailuhenkisyys alusvaatekaupoilla ei kuitenkaan houkuta, niin ei hätää. Shoppailuhimoa voi tyydyttää vaikka -50% alennuksessa olevilla yöasuilla tai Club CHANGE-jäsenten huikealla tarjouksella: 3 MyPantiesit hintaan 13,95€!

Siispä sisko, nyt on aika hemmotella itseäsi ja tehdä ostoksia, jotka saavat sinut loistamaan. Nappaa mukaasi muutama uusi alusvaate ja uima-asu, jotka sopivat täydellisesti seksihelteille. Sano hyvästit vanhoille, kulahtaneille asusteille ja astu uuteen aikakauteen täynnä itsevarmuutta ja tyyliä. Kesä on täynnä mahdollisuuksia, ja sinä olet valmis nauttimaan niistä täysillä!

Ps. Huomasithan, että Club CHANGE -jäsenyys on täysin ilmainen ja kaikki alennukset ovat siis ulottuvissasi!!

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia