Tiedättehän miesflunssan? Se on semmoinen tauti, joissa XY-kromosomihenkilö saa 37,0 °C kuumetta muistuttavan tilan. Sen jälkeen hän yskii ja räkii huutoäänellä, jotta koko taloyhtiö kuulee maailman tärkeimpiä kromosomeja koettelevasta hirveästä taudista. Miesflunssaan on kuitenkin hoitosuositus, vaikka sitä ei Käypä Hoito -suosituksesta löydy. No, ehkä tämän voi lisätä sinne? :

– Miesflunssainen haluaa käteensä TV:n kaukosäätimen. TV:ssä on hyvä olla paljon urheilukanavatarjontaa. Jos sitä ei valmiiksi ole, miesflunssan hoitajan on syytä hankkia joku urheilupainotteinen maksupaketti. Jos maksupakettiin voi lisätä alastomia naisia, aina vaan paranee.

– Miesflunssainen haluaa palvelua naiseltaan. Nainen voi tuoda esimerkiksi sairaanhoitaja-asuun pukeutuneena oluen sohvassa kärsivälle miehelle.

– On myös parantavaa, jos nainen tuo olutta sohvaan alasti tai viettelevissä alusvaatteissa. Miesflunssan erityispiirteisiin kuuluu se, että kaiken muun toiminnan estävä sairastaminen ei missään nimessä estä seksuaalista aktiviteettia.

Koska miesflunssainen henkilö kokee loppunsa juuri nyt koittavan, hän suhtautuu tautiinsa hyvin, hyvin vakavasti. Hän saattaa luetella vakuutusyhtiöt, joissa hänellä on vakuutuksia, neuvoa veneen avaimen säilytyspaikasta sekä hokea kesärengashotellin nimeä, mutta näistä ei pidä hätääntyä. Miesflunssa kestää jopa viikkoja etenkin, jos potilaalta aletaan pikku hiljaa odottaa jotain pientä työsuoritetta, kuten taulun saamista seinälle.

Miesflunssainen henkilö kokee kuitenkin äkkiä ihmeparanemisen, jos:

– kaveri pyytää mökkitalkoisiin

– kaveri pyytää pissattamaan mäyräkoiraa

– Venemessut, moottoripyörämessut, Arskamessut tai Jaskamessut ovat tulossa just nyt tänä viikonloppuna.

Miesflunssa pahenee välittömästi, jos nainen ehdottaa miehelle Ikeaa, jouluostoksia tai ”puhutaan meidän tunteista” – hetkeä.

Jos luulitte, että miesflunssan vastine on naisflunssa, erehdyitte. Naiset eivät ehdi pysähtyä sairastamaan, koska naiset hoitavat niin paljon muiden sairauksia ja miesflunssia.

PS. Huonon Äidin selvästi huumorintajuinen yhteistyökumppani Valioravinto on luvannut arpoa mojovan miesflunssan hoitopaketin kaikkien kesken, jotka vastaavat tähän kirjoitukseen vaikka sanalla köh tai lentsu tai miäs tai mitä vaan. Suosittelen myös Valioravinnon FB-sivusta tykkäämistä, ei ole pakko eikä mikään edellytys. Se on täällä.

PS2. Tämän tapahtuman järjestäjät eivät ota vastuuta Postin lakon aiheuttamista viivästyksistä voiton kuljetuksessa…

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 88 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

88 vastausta artikkeliin “Onks miesflunssaa näkynyt tällä sesongilla?”