Ihmisen elämässä on parhaita päiviä, ihan ookoo päiviä ja päiviä, joiden parasta ennen päiväys meni jo. Kuten:

On muuttopäivä. Heräät jo valmiiksi takahampaat kirskuen. Jonkun tutkimuksen mukaan muutto on stressitasoltaan samaa luokkaa kuin työpaikan vaihdos sekä muutama muu ikävä asia ja se tutkimus oli kyllä oikeassa.

Ei muuttoa ilman kolhuja, samaan aamuun saat lapsenplikalta viestin. Hän on sairaana. Näet jo mielessäsi, miten muutat itkevä ja kiukutteleva lapsi pohkeeseesi ripustautuneena. Heikottaa. Heikottaa senkin takia, ettei aamupalaa ole ja lautaset on jo pakattu sekä lasit.

Ei siinä sitten mitään muuta kun muuttamaan vaan. Jos ullakko on 6. kerroksessa eikä sinne mene hissiä, tiedät käyneesi ullakolla, jos käyt siellä 20 kertaa päivän aikana. Manaat kirjasi ja joka ikisen karkkipaperin, joka löytyy liimautuneena lapsesi sänkyn helmalakanoihin. Joihin näyttäsi joku myös niistäneen, kuka, se on arvoitus.

Tyhjennät, raivaat, arvioit, pakkaat ja kipität. Pahvilaatikoihin sataa. Ei ole ylevä fiilis. Toisaalta asiat voisivat olla paljon huonomminkin, tämä on vain maallista.

Kuljetat kirkuvia kissoja uuteen paikkaan kaatosateessa ja ukkosessa. Kun bussi heittää valtavan järven auton tuulilasiin, haistat heti, että jollekin tuli hätä housuun. Saat pienen kohtauksen, jossa vajoat alhaiselle tasolle. Autossa on paljon alhaista kirkunaa.

Muutossa tuntuu siltä, ettei loppua lainkaan näy. Menet kaappeihin, joihin et ole mennyt vähään aikaan. Avaat pussukoita, joita et ole avannut vähään aikaan. Ja löydät jotakin, mitä et olisi voinut löytää parempaan aikaan: Cloettan näytepussi lapsilta piilotettu ikivanhaan kaappiin! Monta, monta levyä koskematonta suklaata! Ei voi olla enää taru todellisuutta ihmeellisempää, tämä on kuin satua! Se tunne, se oli ylevä! Vain suklaa ja minä.

IMG_2016

Tiedän, että monella muulla on ollut yhtä surkea päivä. Monella vielä monin verroin surkeampi. Jos kaipaat mielihuvitusta, tervetuloa arvotaan, jossa Cloetta arpoo ison paketin Cloettan uutuussuklaita!  Niiden rakenne on kivasti suussa rapsahtava, maku loistava ja pakkauskoko sopiva arkeen sekä juhlaan! Suosittelen!

 

Voit osallistua arvontaan Huonon Äidin Facebook-sivulla tai tässä haluamallasi kommentilla.

PS. Tämä on Huonon Äidin ja Cloettan kaupallinen yhteistyö, joka tänään todella tiesi paikkansa!

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 16 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

16 vastausta artikkeliin “On päiviä, jotka vain suklaa voi pelastaa”