Hyvää kansainvälistä epäonnistumisen päivää, se on nimittäin tänään! Sen kunniaksi haluan listata muutamia asioita, joissa olen selkeästi epäonnistunut:

Olen epäonnistunut äitinä. Virolaisen ajattelijan Anu Saagimin mukaan (IS) suomalaiset äidit ovat rumia ja käyvät liian vähän kauneushoitolassa. Sen sijaan virolaiset äidit ovat kauniita ja käyvät paljon kauneushoitolassa, jolloin heidän lapsensa rakastavat heitä enemmän.  Minulla ei ole koskaan aikaa käydä kauneushoitolassa, joten olen ruma ja olenkin ainakin aamulla ihan kauhean näköinen. Aamiaispöydässä lapset ihan parahtelevat, että hyi ruma äiti, anna meille ruoaksi kauneuttasi, jotta voimme rakastaa sinua enemmän.

Olen myös eheytyksen tarpeessa ihmisenä. Äärikristillinen järjestö Aslan järkkäilee jumalan avustuksella eheytymistä (HS) homoille, esiaviollista seksiä harrastaneille seksiriippuvaisille ja heille, jotka syyllistyvät masturboinnin syntiin. En nyt halua erikseen alleviivata, mitä näistä synneistä on tullut tehtyä, mutta tehty on, joten olen epäonnistunut ja tarvitsen eheytystä. Onhan leirillä tilaa?

Näiden lisäksi aika ajoin epäonnistun kokkina, askartelijana, harrasteurheilijana, siivoojana ja sain myös pojaltani palautetta siitä, että kattauksiin voisi pikkuisen enemmän kiinnittää huomiota.

Niin ja sori naapuri, tänään epäonnistuin myös taskuparkkeeraajana, mutta tästä voidaan vissiin soitella ihan kahden kesken.

 

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Olen epäonnistunut”

  • tavismutsi sanoo:

    täällä kans toinen epäonnistuja,muksut tehty esiaviollisella seksillä (eikä olla vieläkään naimisissa) eikä kuuluta kirkkoon..
    Meikkasin tänään taas pitkästä aikaa,mutta silti esikoinen välillä sanoo että äiti kaunis 🙂
    jotenkin onnistuin komean miehen löytämään vaikka oonkin luonnonkaunis,vähän niinkuin hirvikin :))