Megabonukset,  ilmaiset asunnot ja kultaiset kädenpuristukset ovat nyt sinunkin ulottuvillasi! Huonon Äidin Hyvä Veli –kerhoon pääsevät kaikki ikään ja ammattiin katsomatta.   Hyvä Veli –kerhossa pelataan irtisanomispeliä, bonusbingoa sekä kähmintäkorttia joka päivä. Kerhon lentoyhtiö –jaoksessa viedään ensin lapsilta puuhakirjat, sitten ostetaan ja myydään ristiin omia ja naapurin asuntoja ylihinnalla sekä ulkoistetaan ja irtisanotaan.

Rautatieyhtiö –osastolla puolestaan voit osallistua vakoiluun ja salakuunteluun, lopuksi harjoitellemme kaikki yhdessä kultaista kädenpuristusta piirissä.

Kaivoskerhossa voit taas hankkia ympäristölupia kavereilta, saastuttaa, myrkyttää ja selitellä sydämesi kyllyydestä. Tässä kerhossa jokainen selitys on hyvä selitys ja menee läpi.

Ammattiyhdistys –sarjassa harjoittelemme eritoten naisten halveksintaa, juopuneena esiintymistä, juopuneena esiintymisen selittelyä sekä opettelemme yhdessä sanomaan: ”Se en ollut minä, se oli joku muu, syy ei ole minun, vika on järjestelmän.”

Huonon Äidin Hyvä Veli –kerho on kaikille vapaa ja se järjestetään veronmaksajien tuella. Pieni piiri pyörii, veli siinä hyörii, sormet sanoo sun sun sun, kengät kärjet mun mun mun.

— Huono Äiti

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia