Naisen käsilaukusta ja sen sisällöstä puhutaan niin paljon palturia, että on syytä paljastaa totuus. Naisen käsilaukun sisältö:

kuva-117Naisen käsilaukku on naisen työkalupakki. Siellä on vain kaikki tarpeellinen. Tarpeellisia esineitä voi tarvita milloin hyvänsä jos oma tai lähimmäisen hätätila yllätttää.

Kuten tässä esimerkissä on nähtävillä, naiselle tarpeellisia tavaroita ovat:

– eri värisävyn sukkaparit, koska koskaan ei tiedä, milloin sukat kastuvat ja ne pitää vaihtaa joihinkin asuun sopivan värisiin

– särkylääkkeet ja suklaakääreet

– pari eri sävyä kynsilakkaa

– korvikset, hiuslenksu, kyniä ja lukemista

– jotain mädännystilassa olevaa ruokaa (ei koskaan suklaata, koska se ei ehdi mädännystilaan)

– nenäliinat ja meikinpostopyyhkeet siltä varalta, että tulee paha PMS-tilanne ja joutuu ensin raivoamaan ja sitten itkemään niin, että meikit valuu

Näitä tavaroita te luulitte näkevänne, mutta ähäkutti, näitä ei tosinaisen käsilaukussa olekaan:

– napinompelusetti

– ehkäisyvälineet, käytetyt tai käyttämättömät

– naisten hygieniatuotteet, käytetyt tai käyttämättömät

– kalja- , siideri-, tai lonkkupullon etiketit tai korkit

– menolippu mihin hyvänsä ilman paluumahdollisuutta

— Huono Äiti

Artikkelissa on 12 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

12 vastausta artikkeliin “Naisen käsilaukku”

 • Katja sanoo:

  Ei niin naisellisessa kassissani on kulkenut mukana elämänvaiheesta riippuen pikkuautoja, outoja taistelu-ukkeleita, sukkia jne. Nyttemmin sieltä on löytynyt taskulamppu, otsalamppu, metrimitta, ruuvimeisseli, sekä uistimia(?!) Kerran huhtikuussa sieltä löytyi myös tekemäni joulukortti edelliseltä vuodelta. Oli sitten unohtunut lähettää se.

 • Hyvä äiti sanoo:

  Mullapa on ollut laukussa myös koukku, sellainen joka laitetaan tarralla vessan seinään ja sitten koitetaan josko se jotain nenäliinaa jaksais kannatella. Ei mitään ideaa mistä se laukkuuni joutui, mutta eräissä polttareissa ripustelin sitten joka ravintelissa laukkuni seinään ja voi pojat kun siitä puhutaan vieläkin 😀 Mulla on ollut myös mukana yksi lenkkari. Joo, laukkuni on vähän kapsäkki-kokoa, myönnän. Lenkkari kulki mukana varmaan pari vuotta, en muista kyllä senkään sinne-joutumis-tarinaa, mutta muistanpa hetken jolloin se oli tarpeen! Auto pamahti kesken satasen nopeusrajoituksen, kipinät löi ja meteli oli hirvittävä. Noh, sellainen astinlauta sivusta tippui toisesta päästä maahan ja vaikka olinkin pukeutunut rempparaijamaisesti (valkoisiin) ja makasin auton vieressä asiantuntevasti koplaamassa autonalustaa, niin en saanut sitä kokonaan irti. No eipä hätää! Siitä lenkkarista nauha irti ja sillä sidoin astinlaudan autonpohjaan. Kätevä emäntäkin vielä!

 • Mira sanoo:

  Yhteen aikaan mulla oli aina ruuvimeisseli mukana, nykyään löytyy pilttiä, puol paketillista nenäliinoja, hirvee määrä avattuja purkka paketteja( joista jokaisesta otettu 1kpl) ja hiekkaa?, särkylääkkeet, korvikset..poiks ei ees enää suostu syömään pilttejä ja korvakoruja en oo voinu käyttää enää vuosiin.. Pitäisköhän ottaa pois ? 🙂 toppatakin taskussa mulla on ollu jo 3 vuotta halogeenilamppu ja toisessa taskussa irtohylsy.. 😀 niitä on kiva näpertää taskussa..

 • Kati sanoo:

  Tavis-Tuulalla ei mitään kovin outoa ole löytynyt,mutta ällöttävyys-kisassa tämä typy pärjäisi: suht´trendikkään ja brändikkään laukun pohjalle kaatui mehua sekä sinne myös jostain syystä päätyi puoliksi nuoleskeltu tikkari. Ei tietenkään viksulla naisella mitään kuvottavia nenäliinoja ole mukana, ainoa imukykyinen tavara oli supermegalomaaninenextra -tamponi! Näppäränä tyttönä kuorin sen ruuhkabussissa ja ujutan kieli keskellä suussa laukun pohjalle. Siellä lepäsi! Vielä kuukaudenkin kuluttua.Ja tiukasti.

 • mipsu sanoo:

  Jeesusteipillä voi korjata kaiken! =)

 • Kati sanoo:

  Menin kerran alkoon, mukana hillitön kassi. Haahuilin aikani ja menin sit kassalle pienen viinipullon kans, olin vissiin epäilyttävän näkönen ko myyjä halus vilkasta mun kassiin… No, siellähän oli vaikka mitä, mm. vaippuja, tutteja, rautalankaa, sandaalit, tyhjiä pesemättömiä pakasterasioita pari(eväsrasiat) jne… Kassa nosteli kamaa kassista ja sano ko olin lähössä et ’Älä juo kerralla koko pulloa ettei mene päähän..’ viitaten pieneen ostokseeni… Minusta noissa kamoissa ei ollu mitään kummallista mut tyypin ilmeestä päätellen se piti mua hulluna… =)

 • Sanna sanoo:

  Jeesusteippirulla ja pyörän vaijerilukko, mutta nuo selittyvät tietysti sillä, että olen kiinteistönvälittäjä 😀

 • johanna sanoo:

  juu,..vaippa ehdottomasti kuuluu. vaihtoalkkarit, koska vaikka kuinka sanotaan, että synnytykset vähentää kuukautisvuotoa, niin näin ei ole ainakaan mun kohdalla käynyt neljänkään jälkeen, tutti, pari lasten huovuttamaa sydäntä ja aarrekivi äidille.joka koloon huulirasva, kynsiviiloja, kalenteri,lasten passitkin siellä kulkee..(jos vaikka joutuu poistuun maasta yhtäkkiä… 😉 ) ja kaikkee muuta ihmeellistä. ei kehtaa edes kertoo.

  • Huono Äiti sanoo:

   Nyt musta tuntuu, ettei mun mädäntynyt banaani oo enää yhtään mitään…

 • Hot mama : ) sanoo:

  Palohälytin. Ja sitä olin kantanut tietämättäni mukana pitkän aikaa. Niin kaun että sen löydettyäni en enää pystynyt muistamaan miten se oli alunperin laukkuuni (kaiken muun elintärkeän roinan sekaan) joutunut.

 • Ariel sanoo:

  Kyllä sinne kuuluu mädäntynyt banaani, pölväspurakone, sirkkeli, sinko, vaippoja, nenäliinoja, ulkomaan kolikkoja, pehmoelukka tai pari, harsorätti, tyhjä tuttipullo, varakenkä, huiveja, sämpylöitä, eikäpäs unohdeta viiden metrin raksamittaa :D. Meikit ja tarrapaplarit, of course.