Kesäautoilu. Se on se juttu, jonka aikana järki punnitaan ja tauko tarvitaan!

 

– toi katsoo mua ivallisesti!

– toi kaivaa nenää ja pyyhkii selvästi räkää mun puolelle!

-toi tönii/potkii/tuuppii/kinaa/kiusaa/kutittaa!

– toi ei anna mun lukea rauhassa!

– toi syö mun karkkeja!

– toi pitää kättä/jalkaa/korvaa/kassiaan/Aku Ankkaansa mun puolella!

– toi puhuu mulle!

Kuulostaako tutulta teidänkin autossanne? Takapenkin kanssa matkailussa on hallittava hermonsa sekä suunnittelu. Aikuisen on pysyttävä aikuisen tasolla lähes tieteellisillä keinoilla, jotta ei lähtisi mukaan hermoheikkouteen.

Välipalat ja tauot ovat erinomaisen tärkeitä nimenomaan aikuisen tasapainon kannalta. Toki lastenkin, ei sen puoleen. Tauot on syytä pitää  orjallisen säännöllisesti vaikka just nyt näyttäisi siltä, että hyvinhän tämä sujuu. Ei, se ei suju hyvin, jos taukoja yrittää keinotekoisesti venyttää ja sen seurauksena on totaalinen romahdus.

Hyvät välipalat ovat se toinen aivan kullanarvoinen juttu koko auton mielenterveyden kannalta. Hyvän välipalan ansiosta verensokeri ei pääse laskemaan, eikä tule sen vuoksi ylilyöntejä. Hyvällä välipalalla voi ostaa myös aikaa ennen seuraavaa tankkausta.

Kaikkien autoilevien, autottomien, takapenkillä lapsia kuljettavien tai lapsettomien kesänviettäjien kunniaksi julistan välipalakilpailun!

FullSizeRender-73

Välipalakilpailun palkintona on Sinulle Semperin uusia aikuisten välipaloja sekä Huonon Äidin kirja!

Semperin aikuisille suunnattu välipalatuotesarjan tuotteet ovat täynnä energiaa ja luonnosta saatavia herkullisia makuja.

Ne eivät sisällä lainkaan laktoosia, gluteenia, lisättyä sokeria eivätkä väriaineita. Myös vegaaneille sopivat tuotteet on valmistettu maukkaista raaka-aineista, ja näppärän pakkauksensa ansiosta ne voi nauttia kätevästi milloin ja missä vain – ”naturally tasty”.

Huono Äiti arpoo palkinnon Sinulle ja nimeämällesi ystävälle. Osallistu kommentoimalla takapenkki, kukkapenkki, penkki tai jotain siltä välitä. Myös Facebook-kommentit otetaan huomioon.

PS. Tämä on Semperin ja Huonon Äidin kaupallinen yhteistyö.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 20 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

20 vastausta artikkeliin “Nainen, olet taukosi ansainnut!”