Kissatko tuolla illassa kuuta ulvovat? Ehei, yössä kuuluva mourunta tulee koululaisten sängyistä kun he yht’äkkiä joutuvat säälliseen aikaan nukkumaan ja yrittävät jymäyttää huoltajia typerillä viivytysselityksillä. Huonon Äidin ohjeilla et ole höynäytettävä hölmö vaan kana, joka on munaa viisaampi:

Seuraavassa luettelo koululaisten yleisimmistä valheista ja ohjeet niiden yksiselitteiseen torjuntaan:

– ”En voi nukkua, on jano!!!” Mitä teet: viet koululaisen sängyn viereen litran vesikannun sekä lasin ENNEN nukkumaanmenoaikaa.

– ”En voi nukkua, on pissahätä!!!” Mitä teet: viet koululaisen sängyn viereen ämpärin (potta on vielä parempi) ja kerrot, että tähän sitten asioidaan yön mittaan, jos ei illalla ehdi käydä vessassa. Voin vakuuttaa, ettei se pinkki BabyBjörn -pottatuoli kovin suuresti isoa miestä houkuta asioille….

– ”En voi nukkua, tyyny on huono/liian kova/liian pehmeä/liian tyyny!!” Mitä teet: Lapsi viedään arkena lähimpään HALPAAN tyynykauppaan ja hänen annetaan valita itselleen HALPA tyyny. Yksinkertaista.

– ”En voi nukkua, haluan lukea/pelata Call of Dutya/pelata Minecraftia/leikkiä Legoilla/silmäillä  Akkaria.” Mitä teet: Yksi varoitus. Siis YKSI. (1). Älä murenna auktoriteettia hyppäämällä koululaisen huoneessa inisemässä vartin välein. Siis yksi (1) varoitus. Sen jälkeen sulake irti pääsulaketaulusta. Helppo homma. Takuulla mökki hiljenee.

– ”En voi nukkua, koska silmäni vain avautuvat/kääntyvät väkisin valoa kohti/eivät pysy alhaalla.” Mitä teet: Kerro lapselle, miten isosetä sai juuri samanlaisia oireita ennen kuin suolinkainen murensi hänen aivonsa vähitellen.

– ”En HALUA nukkua, koska KAIKKIEN MUIDEN ÄIDIT antaa valvoa. ” Bullshit. Kaikkien muiden äiti on satuhahmo, jota ei ole olemassa. Älä usko satuhahmoihin, vaan itseesi. Hyvää yötä.

 

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Näillä ohjeilla torjut nukahtamiskitinän”

 • Huono mutsi sanoo:

  Juurikin sama virsi meillä. Lisäksi ”haluan nukkua sohvalla, haluan mennä suihkuun, on nälkä,teen läksyt, pesen uudelleen hampaat…”

 • MK sanoo:

  # Kaikkien muiden äiti on satuhahmo, jota ei ole olemassa.” Älä usko satuhahmoihin, vaan itseesi. Hyvää yötä.

  🙂 🙂 🙂 ihan paras (y) otan käyttöön. Kiitti

 • Hermeliini sanoo:

  Ei saa naurattaa tähän aikaan, naapurit herää! 😀