Voi. Onko naiskultasi pieniin päin etkä tiedä mitä odottaa? Tätä: 1. Ruokit häntä tauotta

Kun nainen sanoo, että nyt on nälkä, hän todella tarkoittaa sitä. Ruoki hänet välittömästi tai hän syö naamasi. Huffington Post väittää: Jos lähdette ulos syömään, anna hänelle välipalaa ennen ravintolaan lähtöä, autossa ja itse asiassa ala suhtautua elämääsi seuraan 9 kuukauden ajan välipala-automaattina.

2. Sinun ruokasi on  myös hänen

Jakaminen perussäännöt lienevät tuttuja jo tässä vaiheessa liittoa vai kuinka? Kertaus: sinun ruokasi on myös hänen ruokaansa, mutta hänen ruokansa ei ole sinun ruokaasi hengenlähdön uhalla.

3. Valmistaudu lihomiseen

Nainen haluaa raskaana herkkuja ja sinä osallistut niiden syömiseen. Ja lihot.

4. Älä koskaan mainitse naisen paisumista ääneen

Raskaana oleva nainen paisuu, se on  luonnon laki. Mutta hän ei todellakaan halua, että siitä puhutaan saati osoitellaan.

5. Raskausaivot ovat totta

Raskausaivot saattaa kuulostaa median luomalta höpötykseltä, mutta ei sitä ole. Raskausaivoinen henkilö etsii silmälasejaan, jotka ovat hänen päässään, jättävät ovet auki pakkaseen ja jäädyttävät koko talon eivätkä ylipäänsä muista yhtään mitään.

6. Hyvästi huumorintaju

Ensi hyvät uutiset: hän kantaa vauvaa. Ja huonot uutiset: vauva vei tilan hänen huumorintajultaan. Sitä ei enää ole. Huomaa: sinua on nyt varoitettu.

7. Hyvästi seksi

Lue tämä tarkkaan: seksuaalinen turhauma on kohtalosi. Ensimmäiset kolme kuukautta ovat pahimmat oksennuksineen kaikkineen. Seuraavan kolmen kuukauden aikana naisen seksihalu palaa hetkeksi, sanotaan ehkä pariksi kertaa. Sen jälkeen saat olla rauhassa kunnes nainen on raskauden lopulla niin epätoivoinen saamaan lapsi ulos, että jopa seksi kelpaa hommaa vauhdittamaan.

8. Hyvästi tissit

Jee, hänen tissinsä ovat isommat, mutta älä uskallakaan koskea niitä! A-kupista tulee C, B:stä tulee D ja C:stä tulee hallelujah! Vaan ei, uskallapa käpälöidä niitä! Ei kannata yrittää.

9. Älä kohtele häntä kuin särkyvää objektia

Miehet tuntevat suurta tarvetta suojella raskaana olevaa vaimoaan. Virhe. Raskaana oleva nainen ei halua tulla kohdelluksi prinsessana, mutta kuitenkin haluaa. Tai sitten ei.

10. Sinulla ei ole valitusoikeutta

Kaikki listatut asiat? Sori, ei valitusoikeutta. Hän on raskaana. Ja kohta puskee vesimelonin jalkojensa välistä. Siis, haluatko todella vielä uudestaan harkita sitä valittamista?

— Huono Äiti

Artikkelissa on 3 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

3 vastausta artikkeliin “Muistilista raskaana oleville miehille!”

  • Se Insinööri sanoo:

    Unohdit ne mustasukkaisuuskohtaukset tai muuten vaaan tuuliviirimäiset mielialan vaihtelut. Meinaan joku olis voinu varoittaa etukäteen…

  • raskaana viidennellä kuulla sanoo:

    No halut on yksilöllisiä, oli kyse sitten ruuasta tai seksistä. Ei me kaikki nyt mitään mamazilloja olla. 😛