Mukulat on aivopesty kuolaamaan aina kun näkevät tutun punakeltaisen logon, ihan kuin Pavlovin koirat aikanaan. Saako sieltä mitään syötävää, jolle asiantuntijat antaisivat hyväksynnän?

Takapenkki nääntyy nälkään, evääksi aiotut terveelliset banaanit ja pähkinät on natustettu jo aikaa sitten ja kohta jos ei pikaisesti saada sapuskaa naamaan, niin käy hyvin huonosti! Tässä kohtaa on ihan turha jeesustella ravintoympyröillä ja antioksidanttipitoisilla pöperöillä. Nyt ollaan vaaravyöhykkeellä verensokerien suhteen ja tien varressa näkyy pelastavan enkelin muodossa tutut kultaiset kaaret! Mäkkäri-messias tarjoaa pikaisen avun perhekriisin keskelle!

Itselläkin kurnii vatsassa, ja tekee mieli tilata samaan syssyyn jotain apetta siltä puhuvalta tolpalta. Mitä siis valita pikaruokakeitaasta ilman, että räjäyttää sisäelimiään kappaleiksi? Triplajuustopekonimättö tuplasoossilla ja supersizenä ei ehkä ole se kevein ja terveellisin vaihtoehto, mutta onneksi ravintoasiantuntijat ovat antaneet vinkkinsä, mitä kannattaisi ottaa McDonalds-reissulla, sillä myönnettävä se on. Kaikkihan siellä joskus poikkeavat hakemassa nopeaa ja helppoa syötävää. Jos siis haluat valita jotain ”terveellistä”, niin poimi näistä:

  • tavallinen hampurilainen, vaihda ranskikset lisukesalaattiin
  • lastenateria, koska koot ovat pienempiä
  • kanatäytteinen wrap, lisukehedelmät/salaatti
  • mikä vaan salaatti, vain puolet kastikkeesta ja juomaksi kahvi/tee

Ravintoasiantuntijat antavat myönnytyksen myös pienille ranskalaisille tai pirtelölle, sillä tarkoitus on yleensä tankata nopeaa energiaa ja palata sitten taas terveellisemmän ruokavalion pariin. Pikaruokailut olisi siis pidettävä harvinaisena herkkuna, hätävarapelastuksena kiljuville vekaroille eikä suinkaan usein toistuvana kattauksena.

Lähde: HuffingtonPost

On myös hyvä tsekata huijaako masunmurina, varsinkin jos se toistuu vaikka juurihan vasta söit? Näistä syistä olet nälkäinen!

Samoten samoilla vesillä liikutaan: Syötkö herkkuja stressiin?

 

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia