Kukkasia? Eläimiä? Kuutioita? Kiemuroita? Mitä sinä tuhertelet paperiin kun istut kokouksessa tai puhut puhelimessa?

Piirtely auttaa keskittymään, saamaan uusia ideoita ja käsittelemään tunteita, joten se on varsin hyvä tapa.

Tuherteluekspertti ja grafologi Tracey Trussell paljastaa Daily Mailissa, että puolihuolimattomasti tehdyt piirrokset voivat paljastaa synkkiä salaisuuksia tai ainakin luonteenpiirteemme! Sen lisäksi, että itse piirroksen aihe on merkityksellinen, myös kuvion sijainti ja koko paljastavat paljon ja kertovat muun muassa mielialastamme ja tavoitteistamme…

Mieti ensin mitä sinulla on tapana piirrellä tai vilkaise jotain lähistöllä olevia papereita. Lue sitten, mitä tuhertelusi sinusta paljastaa!

Piirrätkö…

…kukkia?

Olet lojaali ja uskollinen, ja pidät ystävyyssuhteita tärkeinä. Kovin yksityiskohtaiset kukat voivat vihjata pakko-oireisiin taipuvaisesta persoonasta.

…kasvoja?

Olet kiinnostunut ihmisistä ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Vai piirrätkö omakuvia? Siinä tapauksessa saatat olla itsekeskeinen tyyppi!

…taloja?

Olet perhekeskeinen ja ehkä hieman turvallisuushakuinen, pidät pysyvyydestä.

…kuutioita (tai muita kolmiuloitteisia kuvioita)?

Olet älykäs ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Olet kiinnostunut erilaisista näkökulmista.

…ympyröitä?

Haluat rakastaa ja olla rakastettu. Pidät tasapainosta ja vältät konflikteja.

…tähtiä?

Olet innokas ja optimistinen, mutta usein myös kärsimätön. Tähdet kertovat myös kunnianhimosta.

…neliöitä?

Olet kontrollifriikkiyteen taipuvainen ja kaipaat selkeitä tuloksia. Olet hyvä ratkaisemaan ongelmia ja organisoimaan asioita.

…kiemuroita?

Olet mukautuva ja nopea ajattelija, mutta joskus epävarma ja jahkaileva.

…sahalaitaa?

Olet rohkea ja vahvaluonteinen persoona.

…kolmioita?

Olet dynaaminen ja kunnianhimoinen, joku voisi sanoa että jopa jyräävä…

Entä mitä muuta piirrokset paljastavat?

Jos piirrät isoja kuvioita, olet huomiohakuinen. Pieniä kuvioita piirtävä taas on vaatimaton ja arvostaa rauhallista elämää.

Jos piirrät samaa kuviota uudelleen ja uudelleen, olet kärsivällinen ja sitkeä. Mikäli piirrät samaa kuviota uudelleen ja uudelleen samaan kohtaan, saatat olla ahdistunut ja paineen alla – tai sitten tunnet syyllisyyttä jostakin…

Mikäli värität piirroksiasi täyteen, voit olla joko tylsistynyt tai sitten täynnä patoutunutta vihaa! Syynä voi olla myös itseluottamuksen puute.

Kynän värilläkin on väliä. Mustalla piirtelevät päättäväiset ja työteliäät tyypit, sinisen valitsevat rauhalliset ja kärsivälliset ihmiset. Punaisella värillä tuherteleva taas on energinen ja intohimoinen.

Miten on, täsmäsikö kuvaus sinuun?

Lähde.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia