Haluatko tietää totuuden luonteestasi? No totta kai haluat! Mikään ei kerro sitä tarkemmin kuin se, miten syöt jäätelöä!

Jäätelönsyöntiluonneanalyysissä on otettava huomioon useita seikkoja koko jäätelönsyöntikaaren ajalta, alkaen siis jäätelön ostamisesta ja päätyen siihen, mitä roskille tapahtuu. Kaikki nämä ovat hyvin paljastavia seikkoja. Uskallatko jatkaa lukemista?!

Jäätelön valinta

Nappaatko pakastealtaasta mukaan aina saman maun vai viivytkö altaan äärellä pohtimassa?

Jos valitset aina saman jäätelön olet turvallisuushakuinen mutta tehokas ihminen. Monet ovat sitä mieltä että olet tylsimys, mutta samalla olet yksi tämän maan tukipylväistä, tärkeä nikama Suomemme selkärangassa!

Jos et osaa valita jäätelöä, et osaa valita mitään muutakaan.

Jos joku muu valitsee jäätelösi ja valitsee sen koon ja karkkirakeiden määrän perusteella, olet äiti.

Jäätelötyypit

Jos valitset pienen eskimotyyppisen puikon, olet niin vanha että et olet aikoinasi saanut jäätelöä vain pienissä annoksissa. Olet edelleen sitä mieltä että kohtuullisuus on hyve.

Jos valitset isointa mitä löytyy, et paljoa tulevasta murehdi, esim. siitä että valtavasta jäätelöstä tulee paha olo.

Jos valitset mehujään, olet vähän epäilyttävä luihu (se EI OLE jäätelöä) tai sitten sinulla on krapula.

Jos valitset perhepakkauksen olet äiti tai pärjäisit siinä hommassa.

Sulaneena vai kovana?

Jos haluat syödä jäätelösi niin jäisenä, että joudut hakkaamaan sitä lusikalla saadaksesi edes pienen murenan suuhusi, arvostat kovaa työtä ja uskot että rankat olot kasvattavat.

Jos haluat että jäätelösi on pehmeää, olet rento ja eteläeurooppalaistyylinen elämästä nautiskelija.

Jos syöt sulanutta jäätelövelliä kupin pohjalta olet äiti tai pärjäisit siinä hommassa. Saatat myös olla koira tai kissa, mutta sitten on aika erikoista että osaat lukea tätä.

Vohveliin vai kuppiin?

Jos haluat jäätelöpallosi vohveliin, olet rento tyyppi joka ei välitä siitä että muruja ja jätskiä saattaa tipahdella pitkin. Sinulla varmaan on myös silittämätön paita ja kuivashampoolla ”pestyt” hiukset.

Jos haluat jäätelöpallosi kuppiin olet kevyesti neuroottisuuteen taipuvainen.

Jos haluat muidenkin jäätelöpallot kuppiin olet äiti tai pärjäisit siinä hommassa.

Jäätelön annoskoko

Jos otat jäätelöä vain pienen palan, haluat kontrolloida sekä itseäsi että muita. Kukaan muu ei kehtaa ottaa kunnollista palaa enää sinun jälkeesi.

Jos otat jäätelöä ämpärillisen, olet joko valvomaton lapsi tai ehkä pikkuisen ahne. Mutta ei se mitään. Anna mennä vaan! Vaikka et sinä taida kehotuksia kaivata.

Jos sait ainoastaan jäätelöpakkaukseen takertuneet jäätelöt kaapaistua suuhusi kun leikkasit siitä muille TASAKOKOISIA paloja olet äiti.

Jäätelön syöntitapa

Jos syöt jäätelön hitaasti nautiskellen, tykkäät siitä että muut kadehtivat sinua. Edes siksi, että sinulla on vielä jäätelöä jäljellä.

Jos syöt jäätelösi ahmaisten ennen kuin kukaan muu ehtii osingoille, mahdollisesti vessassa piileskellen olet äiti tai sinusta tulisi hyvä sellainen.

Santsia vai ei?

Jos yksi annos riittää, olet hyveellinen, kurinalainen ja ehkä ikuisesti laihiksella.

Jos sinun on pakko mennä kaivamaan pakastimesta toinen pala ja sitten vielä yksi, olet ihminen joka ei halua jättää asioita kesken. Kuten jäätelöpakettia.

Jos hämmästyt että santsia on, olet äiti.

Mitä tapahtuu roskille?

Jos pureskelet jäätelötikkua olet ikävä ihminen. Anteeksi vaan mutta tämä on totuus!

Jos keräät roskat tai muidenkin jäätelöastiat ja viet ne paikoilleen olet äiti tai ainakin pärjäisit siinä hommassa.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 2 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

2 vastausta artikkeliin “Jäätelönsyöntitapasi paljastaa totuuden sinusta!”